Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rosszul csinálnám a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul csinálnám a netes ismerkedést?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy a flörtölés egy személyes dolog, nekem nem megy neten keresztül. Emiatt nem igen halmozom el a lányt bókokkal. Nem tipikus csajozóként kezdek beszélgetni, sokkal inkább arra megy ki az egész, hogy kicsit megismerjem a másikat, és minél hamarabb találkozzunk. Rosszul csinálom, hogy nem minden második mondatom egy bók vagy szexuális utalás? Attól félek, hogy így unalmasnak tűnök, de én kapcsolatot keresek, nem szexpartnert.
2021. ápr. 18. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Ha jól néznél ki akkor a kutyád péniszéről is írhatnál, akkor is érdeklődően viselkedne.
2021. ápr. 18. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nkem nőként kényelmetlen is lenne a folyamatos bók-özön (egy-kettő jól esik) de a szexuális utalás pláne.

Mi is így jöttünk össze a párommal, barátságnak indult, több lett belőle.

Szerintem szuperül csinálod, csak még nem találtad meg a megfelelőt :)

2021. ápr. 18. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Most őszintén, miért számít, hogy jól vagy rosszul csinálod? Magadat adjad, ne pedig egy olyan perzonát gyárts, ami működne online, aztán élőben más lenne.

Én is csak elcsevegek velük, haverkodok, aztán elhívom találkozóra, ami még mindig csak haveri alapu. Nem kell rohanni, ha neki inkább a nagy dumás, flörtölős srác jön be, úgy sem passzolunk.

2021. ápr. 18. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagyon pozitív lenne. Ki nem allhatom idegenektől a szexuális utalásokat.
2021. ápr. 18. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
A magadfajtából kellene több. Sajnos neten ritka kincs az ilyen férfi.
2021. ápr. 18. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem lehet jól csinálni.
2021. ápr. 18. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne agyalj, hogy hogy csináld, úgy ahogy jön a bensődből.

De szerintem valami középút a legmegfelelőbb. Ne legyen tele flörttel meg főleg szexuális utalásokkal, de ne is csak száraz beszélgetés legyen.

Azért érzékeltesd, hogy mint nővel, mint kiszemelttel beszélgetsz.

Különben könnyen átcsúszhat a beszélgetés barátzónába, ahonnan nehéz a visszaút.

Legalábbis nekem van egy ilyen tapasztalatom.

2021. ápr. 18. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!