Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul csinálnám a netes ismerkedést?
Szia!
Nkem nőként kényelmetlen is lenne a folyamatos bók-özön (egy-kettő jól esik) de a szexuális utalás pláne.
Mi is így jöttünk össze a párommal, barátságnak indult, több lett belőle.
Szerintem szuperül csinálod, csak még nem találtad meg a megfelelőt :)
Most őszintén, miért számít, hogy jól vagy rosszul csinálod? Magadat adjad, ne pedig egy olyan perzonát gyárts, ami működne online, aztán élőben más lenne.
Én is csak elcsevegek velük, haverkodok, aztán elhívom találkozóra, ami még mindig csak haveri alapu. Nem kell rohanni, ha neki inkább a nagy dumás, flörtölős srác jön be, úgy sem passzolunk.
Ne agyalj, hogy hogy csináld, úgy ahogy jön a bensődből.
De szerintem valami középút a legmegfelelőbb. Ne legyen tele flörttel meg főleg szexuális utalásokkal, de ne is csak száraz beszélgetés legyen.
Azért érzékeltesd, hogy mint nővel, mint kiszemelttel beszélgetsz.
Különben könnyen átcsúszhat a beszélgetés barátzónába, ahonnan nehéz a visszaút.
Legalábbis nekem van egy ilyen tapasztalatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!