Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne olyan hölgyet találni, amelyik nem sumák?
Ez egy olyan kérdés, amire mindenki keresi a választ.
Hogyan találjuk meg azt az embert, aki hűséges/kedves/normális/nyugodt/vicces/ becsületes/ ésatöbbi. Ez mindkét nemnek a nagy problémája, mert a belső tulajdonságok csak hosszú távon derülnek ki. Na de ki akar hosszú távú kapcsolatba bonyolódni hűtlen/agresszív/ hisztériás/ savanyú/ becstelen/ésatöbbi emberrel?
Szerintem aki egyenes, őszinte, az érezhető. Ha beszélgetsz vele hosszabban, és eltöltötök együtt, de mégis külön egy kis időt, ki fog derülni. Ez alatt az ismerkedés időszakát értem. Ha például 1-2 hó apig beszélsz valakivel napi szinten, fel fognak merülni konfliktusok, nemtetszések, és kiderül, hogy reagálja le őket. Törekszik-e megbeszélni, eléd tárni, vagy épp beduzzog, azt sem tudod, miért. Ez az egyenesség.
Az őszinteséget érezni lehet, én azt mondom. Őszinteség és nyíltság. Érzed, ha valaki így közeledik feléd.:)
A becsületesség az bizony hosszútávon derül ki, bár egyéb vonatkozásokban, például értékrend, ezt is fel tudod mérni. Ha például nem szeret csalni, és minden dolgához becsületesen áll, akkor valószínűleg a kapcsolatokhoz is úgy fog. Igazából, ahogy első írta, emberismeret kérdése. :) És persze, ami még fontos! Érdemes rendesen megismerni a másikat, mielőtt beleugrasz egy kapcsolatba. Szóval, hogy ne 1 hetes legyen az ismerkedési szakasz.
21/l
6: Talán a családodban van ilyen ember (lehet férfi is), és az ő kommunikációjukhoz csinálsz kiegészítő játszmát, mert kiskorodtól ezt tanultad...
Amíg nem ismered fel, mit teszel hozzá, és ki az a személy, aki a családban ezt csinálja, nem nagyon lehet otthagyni az ilyen helyzeteket.
Hatos: kissé ködös számomra ez amit írtál, nem mondom hogy 100-ig értem.
Alapvetően családban rokonságban úgy gondolom átlátom jól az ilyen helyzeteket.
Pontosan ezért (is) nem szeretnék ugyanilyen helyzeteket párkapcsolatban,
17.: Eh igen, elnéztem, tehát:
Tehát ehhez a hozzászóláshoz írnám a 16-os kommentemet:
"""""6: Talán a családodban van ilyen ember (lehet férfi is), és az ő kommunikációjukhoz csinálsz kiegészítő játszmát, mert kiskorodtól ezt tanultad...
Amíg nem ismered fel, mit teszel hozzá, és ki az a személy, aki a családban ezt csinálja, nem nagyon lehet otthagyni az ilyen helyzeteket."""""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!