Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Ti tényleg lenéztek egy 30-as férfit, ha egyszerű nettó 230 ezres (vidéken), egyetemi diplomás köztisztviselő (kormányablak)?
51.
Ezt jól látod, a közös jövedelemből Viszont gondolom szülés előtt akkor te is majdnem millió körül kerestél, ha ezt a férjedtől is elvárod, mert a gyerekvállalásra fogni elég gáz.
Nem. Mint irtam, nem kerestem olyan jól. (Viszont lett ez volna tobb is, ha nem megyek el szülni) netto 400 korul egyebként.
Ő duppláját/tripláját. Nekem ez megfelelt. Nem értem a felhaborodast amugy. Ha karriert epitek, akkor karriersta qurva vagyok, ha meg anyasagra adom a fejemet, akkor olyan férfit KELL valasztanom, aki képes megteremteni a megfelelő anyagi körülményeket. (A tudomány mai allasa szerint, egyelore csak a Nők tudnak szülni)
Vagy ugy gondolod, hogy adjam lejjebb az igényeiemet egy netto 230 ezret kereső pasiért?
Én egyedül tökéletesen eltartottam magamat egy viszonylag elfogadható színvonalon, de egy gyerekhez ez kevés lett v.na. Tényleg nem értem a felháborodasodat. Rengeteg férfi boldog így, és ugyanígy gondolja ezt a kérdéskört... (különben nem lennénk/lennének együtt)
#53 ha már megtaláltad életed pasiját, akkor nem értem miért itt, ez alatt a kérdés alatt vered magad, hogy lejjebb kell-e adnod az igényeidet. Nem kell, görgess tovább.
Nem hiszem el, hogy ezek a számok, amit itt egyesek írnak, reálisak lennének. Maximum a férfiak 5%-a keres annyit, amennyit itt elvárásnak írnak. A babavárás nem egy többmilliós tétel, tudom mert van egy másfél éves kisfiam és most is éppen babát várok. Semmit nem a legolcsóbbat vettünk az elsönek, mindene megvolt és úgy jött ki olyan 500 ezerre. Igaz, hogy nem magánkórházban szültem. Az hogy otthon vagyok nem emeli a költségeinket, inkább csökkenti, kevesebb ruhát-sminket vásárolok, fözni is van idöm, a férjem vihet otthonról. A szülés elött én is dolgoztam, addig mindent megvettünk a babának, szóval azt sem a csökkent jövedelmünkböl kellett elvenni.
Ne aggódj kérdezö, vannak normális nök, akik nem a pénztárcádat nézik, és van még szerelem is a világon. Legyenek ambícióid feljebb lépni, de magad miatt, ne azok miatt a nök miatt akik már azt sem tudják mit várjanak el mástól jó dolgukban.
Attol, hogy cigányeknál a porbaszülés a norma, még nem ez a kovetendő példa. Akkor valamit k*rva szarul csinálsz, ha IT mernokkent nincs meg az 500, mert nekem konyvelokent van meg 6 oraban a 400 netto (Igaz, en IFRS.es vagyok)...(gyerek miatt vagyok 6 oraban.
Egy gyerek kezdo ktg.e igenis benne van 1M.be. Csak a szüles (+9honapon at a vizsgalatok) benne van 200.ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!