Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Ti tényleg lenéztek egy 30-as férfit, ha egyszerű nettó 230 ezres (vidéken), egyetemi diplomás köztisztviselő (kormányablak)?
Megértem, és el is fogadom, ha egy nő sikeres, pénzes, esetleg még mellé sportos, fiatal, "jó pasi" férfit akar.
DE!!!
Mit ad mellé a nő?
10000-ből hány olyan nő van, aki ennek a 3, alap dolognak megfelel:
1.: Kérés nélkül, ha kell napi 8X lenyeli.
2.: SOHA, nem akar babát.
3.: Így: [link] néz ki.
Igen lenézik csak nincs más aki bevállalna nekik 1-2 gyereket.
Mert aki keres 600-800 ezret hülye lenne elköteleződni átlag Maris mellet.
22: haha, ja. Nekünk is az összbevételünk van 700 körül (+/-100, kikor hogy), 2 gyereket nevelünk, saját kertes házban (igaz, hiteles, de a törlesztő alig több, mint 10%-a a bevételnek), van autó, megtakarítás, járunk nyaralni, mindig magándokihoz megyünk, ha valamiért kell, kutyánk, macskánk is van, és úgy általában véve, jól élünk. Nagyon sok család a környezetünkben közel sem ennyiből él, és ők is normálisan nevelik a gyerekeiket. De majd mindjárt csórónak érzem magam 😂
Ja, és kapaszkodjatok meg, nőként én keresek többet. A kutyát nem érdekli, úgyis minden közös.
33N
Azért van valahol valami szomorú, hogy forintárfolyamban mérik a gyereket: mármint, hogy a fizetéshez mérik a gyerekvállalást. Sejtésem szerint azért, mert nem akarnak a nyári nyaralás és a gyerek között választani: mindent (is) akarnak, és semmit sem akarnak érte vállalni. Csakhogy a jól fizető munka Magyarországon kevés, és ez a realitás. Meg nem is lehet mindenki sikeres: lehet, hogy sokkal boldogabb egy jól fizető állásban.
Egyébiránt rengeteg családtámogatás, az adókedvezmény, családi pótlék stb., szülői támogatás, az adott férfi kereshet más munkát is, nincs a 230 kőbe vésve. De itt is az azonnali elvárás és az itt és most van. Vagy az itt lévő hölgyek rögtön szülni szeretnének? Nem hiszem, inkább megint a fogyasztói korszellem látszik: mindent és most akarok, és nem akarok érte tenni. Csakhogy, fel lehet építeni egy életet közösen, sok áldozattal, és lehet boldogan élni. Várni meg magányosnak és megkeserednek maradni pusztán emiatt: szerintem rossz válasz.
Egyébként egy-két válaszoló szerintem is troll, de végül is ki tudja...
28f
#12 és #22 hogyan csináljátok?
én egyedül élek, havi nettó 400-at keresek, de 400at el is költök és semmi extráról nem beszélünk. Nincs gyerek, család, kutya, lakás/ház, autó.
Hogyan?
(mondjuk BP-ről van szó)
Nem, Nem szeretnék azonnal szülni, de egy lúzer csoró férfira nem fogom pazarolni az időmet, nem fogok bele energiát fektetni.
Igen, bocs, hogy tőlem tudod meg, de a gyerek az pézkérdés!
Nyilván ketten epitjük fel azt az eletet...de egyelőre a Nők tudnak szülni, ergo kiesnek a munkabol. Ezen idoben a feefinek kell eltartania a csaladjat.
"Várni meg magányosnak és megkeserednek maradni pusztán emiatt: szerintem rossz válasz"
Ellenkezőleg: Ha nem talaltam volna megfelelő férit, megfelelő keresettel, akkor inkább maradtam volna egyedül....minth. egyutt legyek valakivel nelkulozesben, gyerekkel...pénz híján lehetőségek nelkul
Ha mindenki 4-500 akat keresne akkor..
Zárva lennének a boltok, éheznétek, nem lenne se fűtés se áram, nem lenne még 1 kg liszt sem. ÉS a munkahelyeteken nem lenne milyen gépet bekapcsolni illetve még egy tollatok sem lenne amivel írhatnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!