Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Ti tényleg lenéztek egy 30-as férfit, ha egyszerű nettó 230 ezres (vidéken), egyetemi diplomás köztisztviselő (kormányablak)?
"nem, tanult ember, nem ő tehet róla, hogy a kormány az alkalmazottaik 80%-t nem fizeti meg"
Arrol tenyleg nem ő tehet, hogy a kormány nem fizeti meg az alkalmazottait. De tudomásom szerint nem kotelezo ott dolgozni. Arrol is gondolom az allam tehet...(te semmiképp)
A ferjem sem tud helyesen írni..mindig mikor beszolok miatta, azt mondja rá, hogy neki elég elég, ha bash-ül, vagy pythonul beszél. És teljesen igaza van.
Én nem keresek sokat. (Netto 400). De ez átlag. (Nőtől.) Egy pasitól szerintem gáz, ha csak 230at visz haza. Nem nézem le ezért....de ne csodalkozzon, ha a Nők emiatt nem őt választják. Jól irja a 13.as
230 sok kajára? Egy auchan kör 50K alatt nincs. Nem csak kaja....2 db Ariel meg 2 cs mosogatógépkapszula 25 rongy.
Székesfehervár 😭....onnan jöttem el. Sajat lakást hagytam ott. Hihetetlen, hogy amit anno 8 éve vettem, - egy 32nm.es LUK!!! - 8.5M forintért, (hitelre nyilván) most 85 ezer ft.oz hoz nekem havonta tisztán.
Az albérlet árak az egekben vannak a legtöbb városrészen..Ház meg 40 alatt nincs. (Esetleg elvetve Maroshegyen)
Palotacity, Kelemen Béla környéke meg egyszerüen döbbenet...
Szoval 230 bol Székesfehérváron lehetetlen megélni, ha albit is fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!