Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők társkereső oldalakon nektek átlagban egy nap hány pasi ír rátok?
Én pasiként,ha mondjuk ráírok 5 szimpatikus lányra egy nap abból jó,ha 2-3 ír vissza,de érdemi beszélgetést 1-2 lánnyal tudok folytatni.
Nálatok,egy napra levetitve mik az arányok?
Gondoltam,hogy valami hasonló lehet az arány.
Pusztán kíváncsiságból mi alapján szelektálod őket?
Nyílván a képkéregetők,kuki mutogatók,bunkók,rajok kuka.
Ezért nehéz pasiként,ilyen oldalakon
( normális átlag pasiként)
Mert ahogy ti is megerősítetétek 1 lányra 10 pasi jut.
Szóval nagyon nagyon szimpatikusnak kell ahhoz lennem,hogy értelmesen tartalmasan beszélgessünk.
Én nagyon-nagyon keveseket húzok már csak jobbra, így nagyon kevesen is írnak. Kb 300 pasiból mondjuk 2-5-t húzok jobbra, ennek kb a fele ír csak. És nem töltök túl sok időt a pasik nézegetésével, szóval így mondjuk naponta-kétnaponta 1-2 srác ír csak.
Régebben, amikor minden kb helyes pasit jobbra húztam, akkor sokkal többen írtak, de az kb kezelhetetlen volt.. bár a legtöbb pasi amúgy is pár mondat után kiesik, szóval...
Gondolom
És akkor még nyílván vannak a túl idős avagy a túl fiatal pasik.Az is kuka.
Én pl. badoon vagyok fenn,de aki úgy tetszene az fizetős badoon fizetnem kéne hogy beszélgethessek vele.:D
Én mikor ráirok egy lányra először napszaknak megfelelően köszönök utána megírom neki,hogy nagyon csinos szimpatikus szívesen beszélgetnék vele
Szerintetek ez béna szöveg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!