Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló 30-as férfinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló 30-as férfinak, aki nem keres minimum 700 ezret, annak soha nem lehet lakása a brutális árrobbanás miatt? Mikor pukkan ki az óriási lufi? Ugye ha pedig egy férfinak pl 34 évesen sincs lakása, arra a nők 80%-a rá sem néz (tapasztalat)

Figyelt kérdés

[link]

De ha nézem a cikket akkor az derül ki, hogy Mo a milliomosok hazája, és mindenki 700 nettót keres legalább, mert úgy veszik a házakat, mint a cukror. De ugye felvetődik a kérdés, hogy nem mindenkinek van párja 30 felett és nem vehet fel 20 meg fene tudja hány millios baba meg unoka-dédunokavárót, meg Csokot meg csok extrat....Azok albérletben maradnak életük végéig?

2021. ápr. 14. 08:20
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
86%

Ha mindenhol emelik a fizetéseket akkor az árak is növekednek,mondhatni ugyan ott van az ember,de jelen esetben inkább rosszabbul jár.

Tanulj valamit,végezz el olyat amivel többet lehet keresni és igen lehet is belőle bőven félrerakni,nem kötelező örökké csinálni.

Őszintén szólva én kamionos vagyok,nagyon nincs is mellette életem sajnos,de valamit valamiért,pár év belefér,utána már meg lesz az ami kell,ezekután vissza mehetek oda ahol dolgoztam (jöhet a normális élet,mellette pedig megvalósítom azokat a amiket szerettem volna,jelen esetben legyen hol élnem).

Itt is figyelni kell hogy ha aránylag jó a fizetésed ne verd el,sokan ezt teszik,így persze hogy sosem lesz semmire sem pénzük,én ugyan úgy élek mint kamionozás előtt vagy is nem dobálom ide-oda a pénzemet,persze azért megengedek magamnak dolgokat de inkább mértékkel.

Én ezt csinálom,valaki a csokot veszi fel.

Én nem szeretnék 10 vagy több éven átt hitelt fizetni,azt mondják fix lesz a hiteled és ennyit kell vissza fizetned csak,de 10 év alatt sok minden változhat.

2021. ápr. 14. 12:07
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
A 10-es vagyok. Ugyanezt tudom mondani, mint a 11-es. (A hitelben amit a végén írt nem értünk egyet, de minden másban igen.) Sokan nem képesek áldozatot hozni a nagyobb jóért. Pl egyszerre akarnak egyedül lakni albérletben, meg még szórakozni, jól is élni, meg még pénzt is félretenni. De ehhez a huszonévesek, kora harmincasok 95%-ának nincs elég fizetése. Én sem azért laktam 22-26 évesen munka mellett anyámékkal, mert annyira élveztem volna, nem azért nem vettem inkább akkor még kocsit, nem azért jártam kevesebbet bulizni, nyaralni. Hanem mert ott volt a cél az orrom előtt, hogyha ezt az X összeget félre tudom tenni minden hónapban, akkor kb megvolt hogy mikor tudok majd saját lakást venni és ezt mindennél jobban akartam. De ezt látom, hogy sokan ezen sírnak, hogy miért nem tudnak kevés fizetésből mindent megkapni, miközben nem képesek semmiről lemondani, nem képesek semmilyen áldozatot hozni és ezek iránt nincs szimpátiám. Lehet te nem ilyen vagy kérdező, ezt most csak általánosságban mondom.
2021. ápr. 14. 12:20
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én ezt a másik oldalról közelíteném meg, szintén viszolygok a hiteltől.

Egyrészt a nettó 300 fizud (heti 40 órában) egyáltalán nem az átlag, az már felette van. Még Pesten sem keres akármi 300-at, vidéki kisvárosban meg kb jómódú vagy.(Hagyjuk a KSH h***ségeit)

Az Aldi pénztáros is ki van írva, hogy 280 akárhány ezer nettó, csak éppen váltott műszakban, pótlékokkal és nem 5*8 órában.

Pesten esetleg kicsivel átlag feletti, de vidéken nagyon.

A másik oldalról nézve, az embereknek nincs pénzük, csak rommá adósítják magukat hitellel, de legalább jól néz ki, mert mintha szép nagy házuk lenne.

Azért az is elég kemény élet, amikor tudod , hogy 20 évig veled semmi nem történhet, különben repülsz (és a család is) a "saját" lakásból. Aztán ebbe akárhány alkalommal belegondolnak, görcsbe rándul a gyomruk.

Én is igyekszem inkább félretenni, majd később lesz meg a sajátom, vidéken. Addig marad az albérlet a nagyvárosban, mert én szeretem ezt az életmódot. Ha majd érzem, hogy unalmas, akkor megyünk vidékre.

Mert melyik a jobb?

Pesten keresel 700 nettót, ha a munkahelyed rossz, akkor odébbállsz és van egy 120 ezres albérleted vagy vidéken fizetsz havi 80-at törlesztőre, de mellé a 400 nettó a plafon és ha s***fej a főnök vagy karriert akarsz váltani, akkor befogod a szádat, mert ennél csak rosszabb van.

Nekem azt mondta egy tanácsadó, hogy először válassz életstílust és az majd adja magát, hogy hol és milyen szinten akarsz élni. Emiatt irreleváns, hogy albérletben élek vagy a bank lakásában.

2021. ápr. 14. 12:21
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Hitelnél nem mindegy, hogy van 5 milliód és ahhoz veszel fel 20 millió hitelt, vagy van 15 milliód és ahhoz veszel fel még 10 milliót. A törlesztőrészletet is lehet végig fixáltatni, hogyha 20 éves hitelt veszel fel, akkor tudod, hogy mostantól ugyanannyit kell fizetned minden hónapban a következő 20 évben a hitelre. (Ha nem akarsz előtörleszteni, végtörleszteni előbb.) Az se mindegy, hogy pl a fizetésed 25%-a vagy 50%-a a törlesztő.
2021. ápr. 14. 12:28
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

S a kérdésedre válaszolva:

30 vagyok, a barátnőm is hasonlóan gondolkodik, az előző összes barátnőmet nem érdekelte, hogy albérlet vagy saját lakás, mert egy rohadt menő garzont fenn tudok tartani. Ha nem tetszik a csajnak, akkor hasonló szinten elköltözhetünk bárhová (és ezt meg is szoktam mondani) akkor mindegy kié papíron a hely.

Mondjuk kilométerekről kerülöm az olyan nőt, aki már tyúkanyó üzemmódban tolja és az ideális fészkelőhelyet keresi, ennek pedig az az oka, hogy borítékolható a halálunalmas és ellaposodó kapcsolat ott, ahol a nő már az elején a gyerekszülés miatt fészket keres.

Jegyezd meg, hogy a nőket nem az érdekli, hogy mid van, hanem az, hogy egyik napról a másikra haladsz-e előre valamilyen irányban vagy csak szétteszed a kezed és mutogatsz, hogy "hát...nekem sosem lesz saját lakásom, bocs Cica, ez van." Mert a férfit a küzdelem és a harc teszi vonzóvá...lehet ez egy kamionozás, ahol az idővel és a forgalommal küzdesz vagy irodai tárgyalások vagy bármi más...mindegyik más típusú nőnek lesz vonzó.

Akit az érdekel, hogy mid van MOST, az nem téged akar, csak a tárgyaidat.

2021. ápr. 14. 12:29
 16/41 anonim ***** válasza:
#14 Svájci frank alapú hitelnél is nagyon sokan biztosak voltak a dolgukba,ezekután be jött a baj.
2021. ápr. 14. 12:58
 17/41 anonim ***** válasza:
15-ös: Pedig sajnos ismerkedésnél az számít,amit a legvégén írtál.Vagy otthon laksz egy darabig és lesz saját lakásra elég önerő,de nem lesz barátnő ,mert így ciki. Vagy albérletbe mész már fiatalabban így könnyebben lesz barátnő,de sokkal nehezebb önerőre gyűjteni. A lány pedig vagy velem marad, vagy nem, így elég rizikó ha vele tervezek hitelre venni bármit is.
2021. ápr. 14. 13:04
 18/41 A kérdező kommentje:
Én nem fővárosi vagyok, vidéki nagyváros. 18-20 körül, ha nem is új, de igen jó állapotú, fejújított 2 szobás lakások vannak. Kb 30% önerő kell, de én 40% ra lövöm be magam, kb 8 millió ftra, hogy biztosan kapjak rá hitelt. Még 2 millió ft kell hozzá. De ugye addig nő nem nagyon játszik (és 35 évesen nem annyira jó már a szingliség, mint volt 20 évesen), mert nehezen viselik el, ha a pasi otthon él.
2021. ápr. 14. 18:23
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Gondold el, én minimálbért keresek diplomával. Ilyen emberek is élnek és nem panaszkodnak.
2021. ápr. 14. 18:39
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
19: Viszont nagyon csórók és az, hogy nem panaszkodsz még nem változtat a helyzeteden.
2021. ápr. 14. 19:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!