Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tényleg ilyen könnyű az ismerkedés?
Sokszor azt hallom hogy pár hét de max 1 hónapon belül talál barátot a legtöbb lány ha vége egy kapcsolatának.
Én fiú vagyok és évek óta egyedül vagyok:(
"rögtön összejön az első pasival, aki bejön neki, akkor elég pár nap, vagy pár hét"
És pont ezért kvázi 100% hogy NORMÁLIS, számukra minden téren megfelelő srácot is tud találni bármelyik normális lány csak jól kell választania és nem szabad bennragadnia a szar (neki nem tökéletes) kapcsolatban.
Egy átlagos srác hol teheti meg, hogy ha nem jó számára a kapcsolat / "jobb" nőt akar, akkor egyszerűen szakít és 1 héten belül talál mást? Sehol
Nem azt mondom, hogy a nőknek oylan marha könnyű, de legalább ők ha elég türelmesek tudnak válogatni, ki tudják próbálni akárhány pasival, hogy milyen egy kapcsolat...
Ennyire könnyű ma nőként hosszútávú normális minden igénynek megfelelő párkapcsolatot találni. 5 perc alatt megvan, csak akarni kell.
Hosszú távra felső 10% -os hiperalfát már nehéz (egy éjszakára azt sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!