Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tényleg ilyen könnyű az ismerkedés?
Sokszor azt hallom hogy pár hét de max 1 hónapon belül talál barátot a legtöbb lány ha vége egy kapcsolatának.
Én fiú vagyok és évek óta egyedül vagyok:(
A lányok valóban találhatnak akárkit, akár 1 nap után is, mert túlkínálat van, bizonyítottan több a férfiak száma minden életkorcsoportban úgy kb. 50-ig. Aztán úgy nem nehéz, ha egy nőre ráír 6 pali, meg 2 flörtöl velük a munkahelyen is.
Te meg azért vagy évek óta egyedül, mert nem vagy nő, és a nők nem fognak kezdeményezni. Ha pedig te kezdeményezel, akkor éppen másod-harmad-negyed-ötöd-tizedmagaddal versenyzel ugyanazért a nőért, tehát teljesen patthelyzet van.
Ha én nő lennék, mára már az 1000.-ik dugáson is túl volnék, ezt garantálhatom. Mert nincs olyan nő, aki senkinek se kellene.
És akkor még nem beszéltem a társkereső oldalakról, ahol 1 nő 60 üzenetet kap, ellenben 1 férfi egyet sem.
Ez nem igaz. Én évek óta vagyok egyedül. Bárkit bármelyik nem gyorsan talál, olyat aki megfelel az elvárásoknak már nem igazán.
28 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!