Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TikTokot lapozgatva ti is rájöttetek már, hogy mekkora
kamu ez a "magyar nők a legszebbek" duma?
Figyelt kérdés
Orosz, olasz, spanyol és amerikai lányok valami eszméletlenek. És még lehetne sorolni.
És az ízlés is... már bocsi hogy így fogalmazok, de a magyar fiatal lányok miért "romásodnak" el egyre jobban?
"Nem csak a legszebbek vagytok, de ide jár az egész világ feleségekért."
Nem hitte el a tesóm, hogy a külföldiek prostiként látják a magyar nőket (mindketten lányok vagyunk, nem nőgyalázás), és kerestem neki egy csomó cikket, nézegettem fórumokat, ahol ezt leírják. Akkor találtam azt is, hogy sok nyugati azért akar magyar feleséget, mert háziasabbak, mint a nyugati nők.
2021. ápr. 13. 18:05
32/46 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy ide jár az egész világ feleségekért. De sok külföldi férfinak van magyar felesége, és is ismerek jónéhányat. De oké, akkor a magyar nők nem kellenek senkinek, mert rondák és igénytelenek. De ti miért nem választatok külföldi lányt, ha ők mindenben jobbak?
2021. ápr. 13. 18:06
33/46 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, mindenkinek más tetszik. Egyébként szerintem nincs olyan nemzet, ahol sokkal szebb nők lennének mint bárhol.
2021. ápr. 13. 18:19
34/46 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, haverom szerint a japán lányok a legszebbek.
2021. ápr. 13. 19:06
35/46 anonim válasza:
31-es vagyok, még az jutott eszembe, hogy azt olvastam, hogy azt mondták (amerikaiak), hogy Mo.-n több az átlagosan szép nő, Amerikában viszont aki szép, az lélegzetelállítóan szép, a ronda meg nagyon ronda.
(Én pl. életemben nem láttam élőben annyira dagadt embert, mint amit amerikai híradásokban nyaktól lefele mutatnak.)
2021. ápr. 13. 20:37
36/46 anonim válasza:
Túlsúlyban meg szív-és érrendszeri betegségekben a magyarok sem gyengék
2021. ápr. 13. 20:51
37/46 anonim válasza:
35-ös, ez igaz Olaszországra is. A tv, média tele van gyönyörű, magas, karcsú nőkkel, de az utcán, főleg délen, a nők nagy része alacsony és tömzsi. Spanyolországban is láttam kirívóan gyönyörű nőket, de az átlag nők ritkán szépek. Most Kanadában élek, mivel az USA-hoz hasonlóan itt is sokféle nép keveredik, könnyű igazán szép nőket látni, de az átlag kanadai nő nagydarab és formátlan. Orosz lányok valóban szépek élőben is, de az igazán szép orosz lányoknak hatalmas elvárásaik vannak.
2021. ápr. 13. 20:59
38/46 anonim válasza:
Μagyar nők borzalmasan közönségesek. Feltöltött szájak, műszempilla, alapból szőke vagy világosbarna lányok koromfekete festett hajjal, szemöldökök mint Zorró aláírása, ízléstelen ruhák, csillogó hatalmas műkörmök. Túl tolt plasztika, télen is melyen kivágott ruhák, feltuno markajezlesek, gumipapucs nagy márkajelzéssel. Lenéző, buta megnyilvánulások. Nagyon sok közül ki lehet szúrni őket külfödön annyi a jellemző tulajdonságuk.
2021. ápr. 14. 01:11
39/46 anonim válasza:
Vannak szép nők és kevésbé szép nők minden országban. Magyarországon tudom, hogy sokan akarnak most híres tiktokosok lenni, de ez még nem azt jelenti, hogy egy kis országból olyan sokan csinálnak videókat, hogy reális viszonyítási alapod legyen. Egy nagyobb országból nyilván több szép lány használja az appot.
2021. ápr. 14. 08:38
40/46 anonim válasza:
Én azt nem értem mire fel az általánosítás. Egy nőismerősöm sincs, aki világszépének képzelné magát, vagy mondogatná, hogy a magyar nők a legszebbek. Ezt most is egy pasi reklámozza, bár nem értem a kérdés célját. Aki szép az szép, aki csúnya, az csúnya, nincs mit ragozni ezen. Pesten rég nem voltam, nem tudom mi a helyzet, itt ritkaságszámba megy, ha valakinek szépészeti beavatkozása volt. Ne olyannal kezdj, ha nem tetszik, erre mást nem lehet mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!