Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TikTokot lapozgatva ti is rájöttetek már, hogy mekkora kamu ez a "magyar nők a legszebbek" duma?
Orosz, olasz, spanyol és amerikai lányok valami eszméletlenek. És még lehetne sorolni.
És az ízlés is... már bocsi hogy így fogalmazok, de a magyar fiatal lányok miért "romásodnak" el egyre jobban?
Ezt a cigányosodást én sem értem
Egyik országban sem látni ezeket az okádék műazempillákat ilyen mennyiségben, mint itt
#14: "Egyik országban sem látni ezeket az okádék műazempillákat ilyen mennyiségben, mint itt"
Na, akkor felvilágosítanálak, hogy ezeket a Kardashian család hozta divatba.
"Na, akkor felvilágosítanálak, hogy ezeket a Kardashian család hozta divatba."
10-20 éve már ilyen szempillákkal bohóckodott kelemen anna meg a többi celeb ribi a tv-ben, amikor még senki sem tudta, hogy ki a kardashian család
#18:
Kim Kardashian az USA-ban 2003 óta ismert. A valóságshow-juk 2007-ben indult.
Én nem értem, hogy a nők miért egyből a pasikat támadják ilyen kérdések alatt, nem azt mondogatja az egész ország, hogy a magyar pasik a legjobbak :D
Egyébként meg lassan már több a sportos, ápolt férfi, mint a narancsbőr nélküli, igényes nő. Főleg Budapesten. Külföldön ugyanannyi pocakos, kopasz 40-es van, ha nem több. Mivel sokkal rosszabb a work-life balance mint Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!