Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Oda van értem egy idősebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oda van értem egy idősebb, nagyon gazdag férfi. Kamu, vagy nem?

Figyelt kérdés

Pár napja chatelünk. Egy társkeresőn ismertük meg egymást. Külföldön lakik. Szerintem így is minden ujjára kapna egy nőt, a vagyona miatt főleg. Viszont valamiért nagyon ragaszkodik hozzám (vagy hogy megkaphasson egy estére?)

amit eddig megtudtam róla nagy vonalakban :

- már úgy mond "ki élte" magát, szeretne egy életre szóló nőt, aki végre nem a pénzére hajt, és aki nem egy funkciónak tekinti, szeretne "leülni" végre, és a párjával lenni, családot alapítani

- őszinteséget vár el, és elvileg ő is ugyanazt nyújtja. Utálja a hazugságokat, onnantól vége.

- nem bulizik már.

- sokat beszélt a családjáról. Én elég szkeptikusan állok a dologhoz, folyton azt lesem, hol bukik el a hazugságban, de eddig egész jó.

Például: mutatta a legújabb amg merci kocsiját, hogy most ezzel fog Magyarországra jönni. Két rendszámú képeket láttam, ott meg kérdeztem tőle, hogy ez mi, le fotózta mindkét rendszámot, tehát hittem neki.

Meg mutatta élőben az útlevelét is, mert tudja hogy bizalmatlanul állok vele szembe.

Megmutatta a családját is fotókon, stb. Van egy magyar lány, az édestestvére fiának a felesége, vele már beszélgettem is.

Tehát a lényeg: ki akar csalni Külföldre, ahol lakik, mondta próbáljam meg egy hétre, és ha nem tetszik haza hoz. Mondtam neki, hogy ez így nekem még korai stb, mondta hogy megérti. A lány is mondta, hogy ne féljek, nem lesz baj..

Szerintetek? Nekem sanda gyanúm, hogy kivisz és prostitució áldozata leszek, vagy bármi más hasonló... Már a társkereső oldalon nagyon nyomult, mutogatta a házait, kocsiját, stb.

Viszont, megmutatta az útlevelét, tudom a neveket is a családjának, stb.

én 25, ő 44.

azt mondta csak úgy fog működni, ha kiköltözök (idővel) hozzá, mert ő szerinte egy párkapcsolatba nem fér bele, hogy 13 órára lakjunk kocsi távban egymástól.

2021. ápr. 13. 12:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
84%
Ne magadból indulj ki! Ha a szegény fiúval szeretjük egymást, akkor vele jönnék össze. Világ életemben tanulni akartam, szóba se jöhetett, hogy valami pénzes vénség macája legyek. A kérdezőnek meg minek drukkolsz? Hogy felült egy csalásnak? Sok eszetek van...
2021. ápr. 16. 11:35
 52/61 A kérdező kommentje:
En tanulok, fejlesztem magam, vannak celjaim es a pokolbol jovok, az elet akkor sem allna meg, ha esetleg ebbol akarmi is kialakulna, attol az en eletem nem megoldodni fog, hanem konnyebb lesz. De itt ezekszerint sokan verszemet kaptak, es ugy gondolják lehet szemelyeskedni velem, gondolom mert ez a hapsi vszinu tobbet elert itt az osszes kommentelonel, es megrohadnak egy home officeban brutto 350 k magyar penzert. Kilatastalan orszag ez, tudom en jol ;) fel a fejjel! En szerintem nem mondtam semmi rosszat, de eleg sok savazast kaptam, ami nyilvan nem hat meg, tipikus magyar mentalitas az egesz. Ezert nem is kezdenek ki az ertelmesebb nok ilyen magyar mentalitasu ferfiakkal.
2021. ápr. 16. 14:17
 53/61 anonim ***** válasza:
100%
Ez kilátástalan ország? Akkor Etiópia mi? OMG, nagyon buta vagy... Persze, ismered az összes kommentelőt, biztos mind home office-olunk, és szerinted egy olyan sokra vitt ember majd pont arra szorul, hogy neten szédítsen mindenféle buta nőket, akik elhiszik neki, hogy ő már lenyugodott, nem anagyias, de azért feszt a kocsijával és az egyéb holmijaival villog. :D Milyen fel a fejjel? Szerintem elég sokan vagyunk itt, akik marhára jót szórakozunk rajtad. Csak azt nem értem, ha eleve ennyire odavagy érte, gondolkozni meg képtelen vagy, akkor minek írtad ki ezt a látványosan kamu kérdést?
2021. ápr. 16. 14:22
 54/61 anonim ***** válasza:
80%
#52 "ilyen mentalitású férfiak", mint mi? Én speciel nő vagyok (tudom, most jön az, hogy biztos irigy vagyok, amiért nekem nem jutott egy ilyen jóvágású strici, aki szépeket mond).
2021. ápr. 16. 15:34
 55/61 anonim ***** válasza:
65%

"Ez kilátástalan ország? Akkor Etiópia mi?"

Etiopia nagyon faszaintosan epul-szepul kinai hitelbol. Ja, es nem csak stadionok :D

36F incel

2021. ápr. 16. 15:38
 56/61 anonim ***** válasza:
78%

Valahogy akkor sem cserélném el a hazámra, akar a franc élni ott. Nem az egyszerű embereknek épül.

Btw, miért kell mindenkivel ennyiszer tudatni, hogy 36 éves incel vagy?

2021. ápr. 16. 15:59
 57/61 anonim ***** válasza:
76%

Mert a nevemet nem akarom kiirni, mas kategoriaban is aktiv vagyok.

Elozo voltam

2021. ápr. 16. 16:14
 58/61 anonim ***** válasza:
78%
Nem is kell a nevedet kiírni, csak fura ez az incelkedés.
2021. ápr. 16. 16:47
 59/61 A kérdező kommentje:

Közben irok helyzetjelentést, bár kissé megkésve.

Kiderült, hogy scam az egész :D Barátnőimre is rá irt badoon, konkrétan ugyanazt irta szóról szóra nekik is, ilyen copy paste jelleguen. Nagyon kemény, tuti kivitt már pár lányt azóta... és ilyen emberek vannak szabadlábon, luxusba

2022. jan. 18. 18:56
 60/61 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén örülök hogy ha már nekünk nem hittél, legalább megtudtad a nyilvánvalót mielőtt még bajba kerültél volna.

Legközelebb ne feltételezd mindenkiről a legrosszabbat, anonim oldalon mi értelme lenne irigykedni, mikor bárki bármit mondhat?

A többség csak jót akart neked, és látod, csak kibukott a dolog.

2022. jan. 18. 19:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!