Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda van értem egy idősebb, nagyon gazdag férfi. Kamu, vagy nem?
Pár napja chatelünk. Egy társkeresőn ismertük meg egymást. Külföldön lakik. Szerintem így is minden ujjára kapna egy nőt, a vagyona miatt főleg. Viszont valamiért nagyon ragaszkodik hozzám (vagy hogy megkaphasson egy estére?)
amit eddig megtudtam róla nagy vonalakban :
- már úgy mond "ki élte" magát, szeretne egy életre szóló nőt, aki végre nem a pénzére hajt, és aki nem egy funkciónak tekinti, szeretne "leülni" végre, és a párjával lenni, családot alapítani
- őszinteséget vár el, és elvileg ő is ugyanazt nyújtja. Utálja a hazugságokat, onnantól vége.
- nem bulizik már.
- sokat beszélt a családjáról. Én elég szkeptikusan állok a dologhoz, folyton azt lesem, hol bukik el a hazugságban, de eddig egész jó.
Például: mutatta a legújabb amg merci kocsiját, hogy most ezzel fog Magyarországra jönni. Két rendszámú képeket láttam, ott meg kérdeztem tőle, hogy ez mi, le fotózta mindkét rendszámot, tehát hittem neki.
Meg mutatta élőben az útlevelét is, mert tudja hogy bizalmatlanul állok vele szembe.
Megmutatta a családját is fotókon, stb. Van egy magyar lány, az édestestvére fiának a felesége, vele már beszélgettem is.
Tehát a lényeg: ki akar csalni Külföldre, ahol lakik, mondta próbáljam meg egy hétre, és ha nem tetszik haza hoz. Mondtam neki, hogy ez így nekem még korai stb, mondta hogy megérti. A lány is mondta, hogy ne féljek, nem lesz baj..
Szerintetek? Nekem sanda gyanúm, hogy kivisz és prostitució áldozata leszek, vagy bármi más hasonló... Már a társkereső oldalon nagyon nyomult, mutogatta a házait, kocsiját, stb.
Viszont, megmutatta az útlevelét, tudom a neveket is a családjának, stb.
én 25, ő 44.
azt mondta csak úgy fog működni, ha kiköltözök (idővel) hozzá, mert ő szerinte egy párkapcsolatba nem fér bele, hogy 13 órára lakjunk kocsi távban egymástól.
Már az gyanús, hogy ilyen blőd szöveggel kábít 40+ évesen, hogy a nagy szerelmet keresi, meg nem akarja, hogy a pénzért szeressék....
1) 40 évesen már nem keres senki ilyen nyálas szöveggel nőt senki, aki meg ennyi idősen még mindig szingli és nem volt házas 1x sem, az gyanús.
2) Akkor keressen olyan nőt, aki anyagilag független és nem szorul rá, akkor az biztos önmagáért szereti majd.
Kerdezo te is megered a penzed.
Khum penzleso khum khum
"szeretne egy életre szóló nőt, aki végre nem a pénzére hajt"
Nehez dolga lesz....
36F incel
"Szerintetek? Nekem sanda gyanúm, hogy kivisz és prostitució áldozata leszek, vagy bármi más hasonló..."
Jól gyanítod. :))
"Erre meg csak azt tudom mondani, ha annyira akar téged, akkor jöjjön ide, mutatkozzon be, üljön le a családoddal, stb."
Pont ezt akartam én is írni. Ő a férfi, te vagy a nő, miért is kéne egyből neked kimenned bárhova? Ha annyi pénze van és ilyen komolyan gondolja a kapcsolatot, akkor jöjjön ide ő, mutatkozzon be a családodnak és a barátaidnak.
Mellesleg ha valaki gazdag, de nem akarja, hogy a pénzéért szeressék, akkor az utolsó dolog, amit meg fog neked mutatni az a háza és az autója...
Ez az ami számít neked?
Erre van szükséged egy párkapcsolathoz, pénzre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!