Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántják a 40-es pasikat, ha fiatalabb nőt akarnak (na jó, 25 alatti lehet nem kellene)?
Nő vagyok engem nem zavar.
Az zavar, hogy ellenkező felállásban, tehát ha nő idősebb, ugyanezek az itt nagyon egyetértő férfiak rögtön minden vén szarnak elhordják a nőt/30 felett a nő már nem is ember stb.
A kettős mérce.
3 barátnőm, ismerősöm van, aki idősebb férfival jött, össze 10, 14, és azt hiszem kb 20 év korkülönbség. Elvannak, jól vannak köszönik. A 22 éves barátnőm, aki 32 éves férfival van együtt, messze értelmesebb, mint jó pár harmincas ismerősöm. Érett agyilag. Nem értem miért akad ki ezen valaki, ha ő így érzi magát jól?
"Az zavar, hogy ellenkező felállásban, tehát ha nő idősebb, ugyanezek az itt nagyon egyetértő férfiak rögtön minden vén szarnak elhordják a nőt/30 felett a nő már nem is ember stb."
a kislányok is ezt csinálják a pasival, ha annak nincs pénze vagy kocsija
"Mert pénzes negyvenes és még idősebb férfiak elveszik a huszonévesek elől a korban hozzájuk illő lányokat"
Legyél olyan, mint egy penzes 40es, es már is téged fog valasztani a Nő...
""Az zavar, hogy ellenkező felállásban, tehát ha nő idősebb, ugyanezek az itt nagyon egyetértő férfiak rögtön minden vén szarnak elhordják a nőt/30 felett a nő már nem is ember stb."
a kislányok is ezt csinálják a pasival, ha annak nincs pénze vagy kocsija" Tehát lényegében védem ezeket a férfiakat, de te ebbe is belekötsz sértetten, és lepontozol, meg hogy a kislányok (wtf) is ezt csinálják, mi ez óvoda?...nagy bajok vannak ott.
"... felszínes dolog(nyilvánvalóan csak a testük kell nekik..."
Nem feltétlen csak a testük kell, mellesleg az nem pont ilyen felszínes, amikor a lánynak csak 180 centi feletti pasi kell?
"a velük egy kategóriában lévő nők nem kellenek nekik"
Egy ötvenes sportos, ápolt férfi meg egy szintén ötvenes, magára semmit nem adó, a testét teljesen elhanyagoló nő nem éppen egy kategória, attól függetlenül, hogy korban hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!