Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen ezt miért csinálják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen ezt miért csinálják a lányok?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már, hogy beszélgetek egy lánnyal, full jól kijövünk, olyan mintha már ezer éve ismernénk egymást, és a beszélgetés közepén egyszer csak nem írnak vissza több napig. Aztán olyan 2-3 nap múlva előkerülnek, és folytatják a beszélgetést, mintha mi sem történt volna. Na most ez mi a tököm?

2021. ápr. 12. 16:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

Nem azért van, mert találkoztak az alfa hímmel és nem kellettek neki, aztán visszatér hozzád!

.."full jól kijövünk, olyan mintha már ezer éve ismernénk egymást"..

Sokszor előfordult már velem, hogy a fiú azt hiszi mi jól kijövünk, jól kommunikálunk, egy hullámhosszon vagyunk stb. azért szimplán, mert kedves, udvarias vagyok vele! Ezt nagyon gyakran félre értik.

Ha én ezt nem így élem meg, én is hajlamos vagyok erre az eltűnésre, mert kimerül a kommunikációnk... nem vagyunk olyan full egy síkon mint, azt ő gondolja.

Így könnyebb leépíteni az illetőt.

2021. ápr. 12. 18:37
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
A lányok csak beszélgetni akarnak, valamikor meg mással, aki még jópofább. Vagy valaki közben írt neki, hogy "kipróbálod velem az új mercimet..."
2021. ápr. 12. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
41%
Amiert rengeteg pasi csinalja. Ok tudjak. Valoszinuleg a kinalat nagy.
2021. ápr. 12. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:

8-as

Nem azt mondtam,hogy ilyen esetben valakit talonban kell tartani, parhuzamosan a másikkal való ismerkedés alatt,hanem hogy már senki nem azzal az emberrel van együtt, akivel először lenni akart,pl az első párjával. Ő volt az A terv,nem jött össze,tehát jött a B. Szerintem elég érhető dolgot írtam. Ez nem jelenti azt,hogy a soron következő kevésbé lenne fontos vagy értékes,mint az előtte lévő.

Nem csodálkozom, jól nézek ki,sokan megd*gnanak, de én csak komoly kapcsolatban és ismerkedésben vagyok benne,ha nincs kapcsolat,nincs szex. 😉

2021. ápr. 14. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!