Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a covid miatt lehetetlen párt találni, ismerkedni, mit szólnak ahhoz, akiknek sikerült?
Figyelt kérdés
Miért lehet ez?2021. ápr. 12. 14:44
11/26 anonim válasza:
Nekem valami folyamatban van, még csak ismerkedés hónapok óta. Azért különleges, furcsa, mert nekem sosem sikerült semmi ilyen téren még 1× sem, sosem volt még barátnőm, de barátnak mondható valaki sem a környezetemben.
A véletlennek tudhatom be, hogy egymásra leltünk, és (talán!) elfogad az illető olyannak, amilyen vagyok: a COVID miatti emberi lelki sérülékenység is közrejátszhat most nálam, hogy ezt eddig megkaptam a sorstól...
12/26 anonim válasza:
Nagyon megdrágultak a prostik.
13/26 anonim válasza:
7: Általában minél igyekvőbb vagy, annál jobban megválogatod az ismeretségi körödet és annál nehezebb magadhoz hasonlót találni. Ezért vannak a nyomornegyedek tele sokgyerekes családokkal és ezért van sok diplomás, igényesebb ember egyedül. Nem túlzó igények miatt, hanem saját magához valóban illőt találnia nehezebb.
14/26 A kérdező kommentje:
hogyan változtak a prostik árai?
2021. ápr. 12. 19:52
15/26 anonim válasza:
Szekunder szégyenem van ezen az oldalon. Azt a pénzt amit önfejlesztésre költhetnétek, elszórjátok kurvákra, lol :D
16/26 anonim válasza:
20 ezer egy óra, de tegnap az egyik 30 ezret mondott.
17/26 A kérdező kommentje:
az kemény
2021. ápr. 12. 20:14
18/26 anonim válasza:
Nem baj, ha még kitart a covid nyárig, elfogy a megtakarításukat és akkor majd szépen lejjebb mennek az árak.
19/26 anonim válasza:
15: Milyen önfejlesztésre gondolsz? 3 Csernus könyv megvétele semmit nem fog megoldani. Aki meg 15 éve jár edzőterembe, annak a kondibérlet és hasonlók sem tartozik bele mondjuk mérnökként a "miért nem erre költ" részbe. Mire kéne költenie? Nem mintha okos dolognak tartanám, de semmivel sem másabb, mint mondjuk sörre, chipsre, netflixre cseszni el ugyanazt a pénzt.
20/26 anonim válasza:
Az önfejlesztésnek akkor van értelme, ha a nő már megvan és többet akar az ember. A nőkhöz a kinézeten kell javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!