Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan lehet venni egy ilyen partnert?
Az tök jó, persze ez az ideális, de könyörgöm egy járvány közepén sikerüljön már kibírni szex és nyalakodás nélkül.
Nyílván más eset, ha valakik együtt élnek vagy régóta együtt vannak és csak egymással találkoznak, de az ilyen neten ismerkedés utáni talákák többnyire rövid életűek, meg az ismerkedés is többnyire több embert jelent.
Pont az ilyenek miatt tartunk ott ahol, mert egy minimális áldozatot sem képesek meghozni a többségért.
nehogymar en legyek a hibas a jarvanyert meg a halalesetekert, mert egyedulallokent merek ismerkedni es vagyom a szexre. nem fekszem ossze a fel varossal es nem szervezek le heti 5 randit, de nehogymar ennyi orom se jusson nekem, meg ki tudja meddig. remelem, te sem talalkozol a barataiddal meg a kulon haztartasban elo csaladtagjaiddal sem, mert ok ugyanannyi erovel terjeszthetik a virust, mint egy randipartner.
felnott emberkent majd en eldontom, hogy nekem belefer-e ennyi kockazat, hogy egy masik felnott emberrel ‘nyalakodom’.
21 ne is mond. Meg megy a nyavogas a kocsmak utan is...
22 gratulalni tudok (lassu cinikus taps)
Hát pedig ha már egyszer ilyet teszel legalább lehetnél őszinte magaddal szemben és beismerhetnéd a nyílvánvalót, hogy bizony felelőtlen, önző ember vagy, aki a saját pillanatnyi élvezetéért kockáztatja a köz jóllétét és jólétét.
Ha betartanád az óvintézkedéseket, akkor most nem vitatkoznánk a személyes randizgatás szükségességéről.
Gratulálok hozzá...
#26: ne haragudj, de te milyen onzosegrol beszelsz? egy eve semmit nem lehet csinalni a ‘koz jolete’ erdekeben, baromi sok mindenrol lemondtam en is, itthonrol dolgozom, nem jarok a bolton kivul sehova, par baratommal talalkozom csak, illetve a csaladdal, de mar nagyon elegem van, hogy a ‘koz jolete’ miatt semmi eletem nincsen. nem hinnem, hogy attol onzo es szar ember leszek, hogy mondjuk 3 havonta randizom valakivel.
oszinten? nekem fontosabb, hogy legyen kivel ‘nyalakodnom’ (hogy teged idezzelek) mint hogy az ilyen magas lorol beszelo okostojasok sipitoznak a virus miatt.
a ‘koz’ nem csak az elfekvoben levo oregasszonyokbol all, bocs.
Hihetetlen lesz, de nem csak társaságban lehet produktív tevékenységeket folytatni. Tudom, tudom a "Netflix and chill"-ből minimum a Netflixnek meg kell valósulnia és ezeken kívül semmilyen elfoglaltságot sem lehet találni az életben.
De tudod mit, feleslegesen vitatkozik veletek az ember, ahogy anno a HIV ellenére sem húztak sokan gumit, mert nekik az úgy kényelmesebb, mindenki más meg le van s*arva magasról, ebola, pestis stb ugyan ez. Aki felelőtlen és önző, az az is marad, sajnos a gusztustalan természetben nem lehet változtatni.
Úgyhogy sok sikert és jó szórakozást a randijaidhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!