Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan lehet venni egy ilyen partnert?
Azt én sem értem, hogy minek ismerkedik ilyen helyzetben, bár lehet ő pusztán virtuális kapcsolatra vágyik.
Viszont komolytalannak és felelőtlennek inkább azt hívnám, aki mostanában személyesen találkozhat, randizgat.
Személy szerint ha a páromnak lenne valami problémája, mondjuk torokgyulladása, simán lesmárolnám, az a "mi betegségünk" onnantól.
Persze ha van egy herpesze a száján (nem afta az oké), akkor azt megvárnám még visszahúzódik, mert ott egy örökre beköltözős lappangós dologról van szó.
Csak ez nem Egy sima torokgyulladás és egy nyamvadt herpesznél is komolyabb dolog.
tök jó, hogy aki elővigyázatos az egyből paragépnek van titulálva. Ne legyetek már felelőtlenek.
Találkoztam már szabályok betartásával másokkal, igen, távolságtartás is volt. Pl "randizni" így is lehetne szerintem, ha az neki is jó.
én várok az oltásra, amit remélem hamarosan megkapok, ezért nemrég megint elkezdtem ismerkedni. Azelőtt nem ismerkedtem, pont azért, mert tartok a dologtól.
#11: lehet, de az elso oltas nem ad vedettseget. a masodik oltas beadasa utan par hettel leszel vedett, tehat ez also hangon is 1–1.5 honap ha feltetelezzuk, hogy az illeto napokon belul eljut oltasra.
tehat ennyit biztos nem fogok varni senkire csak mert fel. az o dolga, de nekem ez nem fer bele, ennyi.
Skype és hasonlók is vannak a világon. Ha nem csak a szex/testiség miatt akar ismerkedni valakivel, akkor pár hónapig randizhatnak, megismerhetik egymást csak virtuálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!