Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Próbáltatok már előitéletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltatok már előitéletek nélkül ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tehát úgy, hogy nem húzzátok rá ismeretlenekre a félelmeiteket, rossz tapasztalatokat, meggyőződéseket, hanem megismerni akarjátok a másikat és majd kiderül milyen ember.
2021. ápr. 8. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%
mi az hogy fasiszta? Lehet is adni a libsit, de azért kíváncsi lennék ha hajtana rátok egy cigány pasi vagy nő, mennyire tudnátok tartani a fene nagy előítéletmentes hozzáállást.
2021. ápr. 8. 14:42
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

mucika ha nem vagy tisztában a szavakkal, csak ne használd őket.

8 általánossal is mehetne a szövegértés olyan szinten, hogy a kérdést olvasd át és értelmezd.

2021. ápr. 8. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

mucika asd el magadatat és inkább menj dugj meg egy ciganyt és gyere vissza elmondani milyen faszán nem voltál előítéletes

barom

2021. ápr. 8. 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
38 évesen egyszerűen nem ismerkedtem fiatalabb férfival, mert meg voltam róla győződve, hogy a 'magamfajtától' csak kalandot akarhat. Mikor ezt elengedtem és adtam neki esélyt jött, 6 éve együtt. A férjem 8 évvel fiatalabb.
2021. ápr. 8. 20:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Na erről beszélek :) gratulálok!
2021. ápr. 8. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáltatok már előitéletek nélkül ismerkedni?"

Mi az hogy előítélet? Ránézel valakire aztán látod rajta, hogy milyen személyiség akkor azért ismerkedj vele mert mi van ha nem? Ha kövér akkor is ismerkedj mert hát honnan tudod mi az amitől kövér lett?

2021. ápr. 8. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!