Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ennyire előítéletesek a plasztikai beavatkozásokkal a nőkön?
Nem pontoztam senkit, nem is fogok, nem látom értelmét. Folyamatosan dolgozok magamon, önfejlesztő könyveket, cikkeket olvasok (nem, nem a SzP-féle bullshitet), illetve pszichológushoz is járok közel 10 éve egy tragikusan hirtelen haláleset óta, amit nagyon nehezen dolgoztam fel. Az évek során sok mindenről megváltozott a gondkodásom, de ezt a műtétet biztosan soha nem fogom bánni. Lehetek akármennyire pozitív, teljesen objektíven nézve is ronda volt a fogyás utáni állapotban a mellem, ami az öltözködésemben, szexuális életemben egyaránt zavart. Ahogy egy születéstől fogva elálló fül is megkeserítheti valaki életét, ugyanúgy egy lógó mell is huszonévesen.
Ruhában jól áll. Igen sokan ezért csináltatják meg, de szexnél általában lekerül a ruha. Ezzel nem azt mondom, hogy baj van ezzel, de ha ruhában se nézne ki jól akkor igazából senki nem csináltatná meg.
Amúgy nem értem a problémád. Akinek nem tetszik azzal nem egymást keresitek és kész. Ha te cigizel se mondhatod a másiknak hogy fogadja el, mert ez kb semmi. Mást kerestek aztán kész.
Életemben nem fogtam szilikon mellet, de fogásra el sem tudom képzelni, hogy az igazihoz köze lenne, akinek pedig nem csak a látvány fontos azt valószínűleg zavarni fogja, de ezen meg nem kell kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!