Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan így gondolkoznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan így gondolkoznak a férfigyűlölő nők?

Figyelt kérdés

Sok kérdésnél látom, hogy van itt egy megkeseredett, férfigyűlölő keménymag, akik minden kérdésnél beirják hogy

- a férfiaknak csak a topmodell instamacák felelnek meg

- ellenben a férfiak mégis mindenkit megdugnak, csak lyuk legyen

- a csóró férfiak nem képesek eltartani a nőjüket

- a gazdag pasik el akarják tartani a nőjüket, mintha az a tulajdonuk lenne

2021. ápr. 5. 18:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%
Szegény önkritikás :(
2021. ápr. 5. 19:21
 12/36 anonim ***** válasza:
67%

Valakivel összekeversz, nem írtam sehova szalmabábról.

Érvetek nektek nincs soha, sőt a kérdésekre se válaszoltok csak nyomjátok a süket szövegeiteket. Mucikázhatsz, ha ettől neked jobb. De nőd ettől se lesz.

2021. ápr. 5. 19:30
 13/36 anonim ***** válasza:
11%
Ilyen nő (a férfigyűlölő klubból) nem is kéne akkor sem ha ő fut utánam, de kösz a válaszaid mucika!
2021. ápr. 5. 19:49
 14/36 anonim ***** válasza:
88%
Elfelejtettél profilt váltani, alfahím 😂😂
2021. ápr. 5. 19:51
 15/36 anonim ***** válasza:
39%
Egy akár omegahímnek sem kell egy undok férfigyűlölő nő
2021. ápr. 5. 19:59
 16/36 anonim ***** válasza:
94%
Önkritikás rossz profilból írtál:D
2021. ápr. 5. 20:00
 17/36 anonim ***** válasza:
70%
nem vagyok ferfigyulolo, de azt elfelejtetted, hogy ahova ezek a valaszok irodnak, azok elev ilyen frusztralt, ostoba, provokativ nogyulolo kerdesek. tehat senki nem kezd el itt magatol frocsogni, hogy csunyagonosz ferfiak, de ha valami nyomorult noket piszkalo, buta altalanosito kerdest ir ki, az bizony szarra lesz oltva. tehat ezek csak valaszreakciok es nem a ferfiak ellen iranyulnak kollektiven, hanem az adott ‘ferfi’ (es hasonlo nyomorult tarsai) ellen, akik a rosszindulatu kerdeseikkel telefossak az oldalt napi szinten.
2021. ápr. 5. 20:01
 18/36 anonim ***** válasza:
93%
Hú, de vicces akart lenni a 2vel lejjebbi kérdés fordítottja, csak éppen a női válaszolóktól egyszer nem láttam azt, hogy azt írnák, hogy MINDEN férfire jellemzőek azok, amit leírtál. Hogy vannak jó páran ilyenek... az tény. De én pl. le szoktam írni, hogy hál a jó égnek normális férfiak is vannak.
2021. ápr. 5. 20:02
 19/36 anonim ***** válasza:
92%
A kis Einstein 😊 Lehet neki sem ártana nlc-t olvasni, rajta csak segíthet 😂
2021. ápr. 5. 20:03
 20/36 anonim ***** válasza:
60%

"- a férfiaknak csak a topmodell instamacák felelnek meg

- ellenben a férfiak mégis mindenkit megdugnak, csak lyuk legyen"

Én ezt itt olvasom. Büszke férfi a kerekseggű asszonkájával vonul a körúton, izgatva, hogy hány kan csinálná még meg a nőt. De ha nem jön a modell, akkor bárkibe beletörlik a kuksót. ("Egy patront megér.")

"- a csóró férfiak nem képesek eltartani a nőjüket

- a gazdag pasik el akarják tartani a nőjüket, mintha az a tulajdonuk lenne"

Nem kell eltartani a nőt, és a nő sem akar eltartani senkit. Legyünk mind önálló felnőttek. Ennyi ebből az igen egyszerű logikai következtetés. Occam nyalogatja a szája szélét, olyan egyszerű.

2021. ápr. 5. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!