Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok , és bármilyen lányra ráírok , nem ír vissza , és nem tudom mi lehet a gond , állítólag csúnya nem vagyok , de nem hajlandóak válaszolni , ezért mindig magányos vagyok , mit tehetnék?
Nem tudom, lehet csak szeretne sok ismerőst. Nekem is vannak ismerőseim, akiket tanulmányi vagy munkahelyi dolgok miatt bejelöltem, de ismerkedni nem ismerkednék velük.
Nagyon egyszerű a dolog: ő nem szeretne veled beszélgetni és mást sem. Nem vagy rohadék, szimplán nem érdekled. Téged se érdekel mindenki és őt se.
Nem, nem írunk vissza a farokküldőknek, a lányok 95%-a rögtön tiltja, és aki visszaír, az megírja, hogy egy barom. Minimális azoknak a lányoknak a száma, akiből nem vált ki rossz reakciót egy kéretlen farokkép.
Kérdés, milyen oldalakon írogatsz nőkre. Ha társkeresőn, akkor oké. Ha facebookon, gyk-n "udvarolsz" vadidegeneknek, fejezd be, nem ismerkedni vannak fenn, és zavaró, hogy idegen jöttmentek ott akarnak bejutni a bugyijukba.
Társkeresőhöz jótanács: szedd rendbe az írásképedet, mert egy igényes nőnél már ezzel a helyesírással elbuksz, bocsi. "Nem-e ismerkedne"... az helyesen úgy van, hogy "nem ismerkedne-e"... rengeteg szót külön írsz, amit egybe kéne, vessző elé nem rakunk szóközt stb. Amúgy meg egy "szakértővel" érdemes megnézetni a profilodat - normális-e a kép, jó-e a szöveg a profilon stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!