Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért kamuztok ismerkedés során a foglalkozásotokról, anyagi helyzetetekről?
#10 Jogos, de nem hazudtam, mert nálunk, nem csak a piros és a zöld gombot kell nyomkodni, mint sok helyen, hanem komolyan kellett ismerni a CNC programozást is. De érdekes módon, utána már hiába mondtam, hogy a programozás, beállítás után én is csak a gépet pakolom 8 órában, ez már nem számított. Akkoriban még a chat.hu-n probáltam ismerkedni, és a nők már az elején belekérdeztek, hogy hol lakom, és mivel foglalkozom? Érdekes módon, akivel aztán jobb kapcsolatom lett és találkoztunk is, ő meg sem kérdezte, én hoztam szóba mielőtt elköszöntünk aznapra, hogy mennyire más volt ez a beszélgetés.
Tehát a fogalkozás is olyan, hogy hogyan tálaljuk. Egy maszek szobafestő is mondhatja, hogy vállakozó ;)
#12: Ezt a CNC-s dolgot alá tudom támasztani saját tapasztalatból is. Ha csak annyit írtam, hogy CNC gépeken dolgozom, akkor hamar lankadt az érdeklődés, pedig tényleg dolgozom is rajtuk a mai napig is, miközben programozom és javítom is őket, ha kell. Szóval tényleg sokat számít az, hogy hogyan tálalod.
Az eredeti kérdésre pedig a válaszom az, hogy sokan azért kamuznak jobb munkát, mert úgy érzik, hogy a jelenlegi nem elég érdekes a nőknek, esetleg lenézik miatta. Ez persze oda vezet, hogy mindenkinek "jobb" munkája lesz és ezt megszokják a nők és el is várják. Ez amolyan 22-es csapdája, olyan mint a nőknél a smink és a fotó retusálás. A többiek is csinálják, így aki eredetileg nem akarja, az is belekényszerül, ha labdába akar rúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!