Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Masok mivel ernek tobbet nalam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masok mivel ernek tobbet nalam?

Figyelt kérdés

Engem nem is akarnak megismerni a ferfiak, csak szexkapcsolat erdekelne oket. Engem meg az nem.

Nem oltozkodom kihivoan, nincs kint semmi a kirakatban... eddig atlagosnak tartottam magam, mindig dicsernek, hogy jo alakom van, szep arcom, aztan jon a hidegzuhany ezzel. Elbizonytalanodtam.

Velem van a baj?

2021. ápr. 4. 13:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#9 nagyon aranyos ❤️😊
2021. ápr. 4. 13:39
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok, köszönöm szépen.
2021. ápr. 4. 13:47
 13/22 anonim ***** válasza:
20%
Mi ez a nagy sírás a nők oldaláról most, úgy tudtam mindegyik önálló és megállja a helyét akár egyedül is a nagyvilágban. :)
2021. ápr. 4. 13:48
 14/22 A kérdező kommentje:
Attol meg megallok a labamon, koszonom. :)
2021. ápr. 4. 13:53
 15/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem hiszem, hogy kevesebbet érnél bárkinél, csak rossz férfiakkal kezdessz.

Én férfiként keresnék komoly kapcsolatra vágyó nőt, csak mostanában nem könnyű ismerkedni.

Lesz olyan akinek fontos lesz, hogy megismerjen csak ki kell várni.

Szerintem nem veled van a baj :)

2021. ápr. 4. 13:59
 16/22 A kérdező kommentje:
15 remelem osszejon neked is hamarosan! :)
2021. ápr. 4. 14:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Köszi kedves kérdező :)

Bízom benne, és remélem neked is sikerül :)

15-ös voltam.

2021. ápr. 4. 14:09
 18/22 anonim ***** válasza:
95%

Hasonló cipőben mint te, én sem tudom, hogy mi lehet a baj. De már feladtam, egyedül is teljesen jó.

28 N

2021. ápr. 4. 14:14
 19/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem érsz kevesebbet mint mások egyszerűen ilyen korban nem akarnak a

férfiak (a nők se nagyon) elköteleződni.

Komoly kapcsolatra ami 1-2 évnél tovább tart majd 30 fölött lesz esélyed mikor már kiélte magát akinek ez fontos.

Addig is kitartást :)

2021. ápr. 4. 14:57
 20/22 anonim ***** válasza:
94%
19-es igen ez így van. Csak az a probléma, hogy személy szerint nekem nem lenne szükségem egy magát "kiélő" férfira, aki mindenkin végigment stb. Én sem élem, éltem így a 20-as éveimet... Más az értékrendünk, nem működne. Sajnos ma ez a kiélős korszak a menő, aki nem ilyen az meg van lőve. Ezért is nehéz ma a párkeresés. Mindenkinek van múltja, ezt nem lehet csak úgy kitörölni.
2021. ápr. 4. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!