Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pénz nagyon fontos manapság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénz nagyon fontos manapság, ha valaki nőt akar. Ugye?

Figyelt kérdés

#nők, pénz, férfiak
2021. ápr. 2. 20:05
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%

20.-nak.

Ne tedd!

Ő legalább őszinte, ami ritka itt.

2021. ápr. 3. 00:27
 22/55 anonim ***** válasza:
89%

Lehet hányni tőlem, de jelzem nem támogat senki, nem húszéves vagyok, szóval ne legyen már nagy szó, hogy egyedül élek és azt várom el amit én is nyújtani tudok, sőt több ember azért szól le, mert nincs saját ingatlanom :)

Igen, tanulok, dolgozom -baromi sokat- azért, hogy senkire ne legyek rászorulva, mert csak magamra számíthatok. Tényleg miért baj az, ha ugyanazt várom el, amit én is egyedül értem el?

Nem származom gazdag családból ( sőt, ami azt illeti elég szegény a családom ). Nem akarom, hogy bárki eltartson, nem arra vágyom, hogy alám vágjanak valami autót, házat és nyaralót, szimplán annyi az elvárásom, hogy azonos legyen a fizetésünk, ami nem milliós tétel és akarjon fejlődni, tartson ott az életben ahol én, ami jelenleg kb a sehol szerintem és a nagyon minimum, mert alap dolog, hogy az ember saját magát tartja el felnőtt korban.

Viszont komolyan érdekel, hogy ez miért olyan nagy elvárás, tényleg érdekelnek az érvek, mert simán láthatom rosszul is a dolgokat.

2021. ápr. 3. 02:09
 23/55 anonim ***** válasza:

Én meg pont, hogy becsülöm, amikor egy nő felvállalja a valódi igényeit!

Hogy a pénz és a külső a két legfontosabb tényező a húspiacon az közhely ugyan, de vitathatatlan. Így működnek a nők. Mint ahogy mi férfiak is Szép Szilvire fogunk ráizgulni, nem Mázsás Mónira.

Azonban azt én rohadtul utálom, hogy a legtöbb nő LETAGADJA a tényeket és félrebeszél.

Szerintem inkább támogatni kéne az olyan mentalitást, mint amit a 19-es képvisel: az igények nyílt kommunikálását. Rengeteg frusztrációtól és csalódástól megkímélné az embereket, ha nem meséket adnának be nekik, hanem a valóságot tanulnák meg minél hamarabb.

2021. ápr. 3. 07:17
 24/55 anonim ***** válasza:
77%

Nem igaz, hogy a pénz és a külső a két legfobtosabb! A külső (nálam) mindig is annyiban számitott, hogy legyen ápolt, igényes, és nálam magasabb és/vagy velem egymagas.

(160 cm vagyok, szóval ezt nem nehéz megugrani)

Tiszta, körmök, tiszta ruha, tiszta fogak. (Nem baj ha picit csálé, de ne legyen lyuka stb) és mondhatod, hogy ez alap, de sajnos sokaknak nem. Márpedig ez még csak nem is pénz kérdese.

Nekem is jó állásom van, rengeteget tanultam (tanulok) és dolgozom. Saját lakást vettem, illetve autot is. Egyiket sem a tolták a p*ncim alá.

Ugyanezt a szintet MINIMUM elvártam mindig is egy férfitől.

Ha ez megvan, az csak rajtengedély!

Önmagában még kevés. A belső értékek nélkül ez egy nagy 0!

Egyebkent, nem igazán talalkoztam olyan férfivel soha, akinek "csak" ennyi jött össze. (Ház/lakás+autó) Akinek ez sikerült, annak inkább már jóval több volt...

Én a virus elött imádtam utazni, wellnesbe járni, mindenféle klassz programot csinalni, mindenfele menni..na ezekhez pénz kell.

#20.asnak:

Tegyük fel, hogy összejön a 19/hozzám hasonló, randpioiacon értekesnek mondott, tanult, önálló, csinos, Nő. Utána mi lesz? Tudod fizetni a saját részedet a wellnest/utazást? Vagy ugy gondoltad, hogy ellesztek anyáddal egy lakásában a gyerekszobádban, és számolgatja majd veled a virágokat a tapétán?

2021. ápr. 3. 07:48
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem tudom, mi van a 19-es válaszában, amiért annyira tapsolni kell, mert őszinte. Mármint, szerintem mi nők sehol nem tagadják, hogy elvárnánk, hogy a pasi legyen közel azonos szinten, mint mi.

Ismétlem, azonos. Csak a ti mániátok, hogy minden nő a leggazdagabb alfahímeket keresi, és szerintetek ezt tagadjuk le, holott ha körülnézek a környezetemben, azt látom, mindenhol kb. közösen teremtik meg a párok az anyagiakat, ahol a férfinak van több, az sem azért van, mert 30 éves korára önerőből milliomos, hanem mert a szülei megfinanszírozták ;D

Mi is közösen vettünk házat a férjemmel, meg a barátnőmék is, meg a szomszédok is meg a kollégák is. Tudjátok, az átlagember, az átlagférfi- és nő így él, és nem látok hogy bárki bármelyik nemből letagadja, hogy vannak igényei és hogy 30 évesen már nem nincstelen munkanélküliekkel akár összejönni.

Az a fura, ha valaki azt mondja, neki elég, hogy a párja nem törekszik jobbra, csak beéri a minimummal.

2021. ápr. 3. 08:03
 26/55 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyra képzelitek ti magatokat. Ez pedig nem fura. A kommunizmusban is voltak szép nők, de nem voltak ekkora igények.
2021. ápr. 3. 09:03
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Miért, kedves kérdező, mi olyan roppant nagy igény azon, hogy az ember elvárja, hogy a férjének legyen már valami végzettsége meg munkája és motivációja 25 éves kora felett? :D
2021. ápr. 3. 09:33
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként 30 felett még szüleimnél lakom, de tökéletesen egyetértek a 19-essel. Én is 1-2 éven belül saját házat/lakást szeretnék és erre spórolok, célként tűztem ki. A célok és motivációk teljes hiánya a gond szerintem sokaknál. Szerintem 19-es válaszoló is erre gondolt, nem kell neki esni!
2021. ápr. 3. 09:36
 29/55 anonim ***** válasza:

A 19es es a 20as is en vagyok 😀

25-os, en sem gondolnam, hogy huuu de extra es tapsolnivalo lenne a valaszom, de na, ez gyk. Gondolom nem kene neznem semmit csak eselyt adni barkinek, aki probalkozik 😀

Gondoltam kapok erveket, ha mar az egyik valaszolo hanyni keszult tolem, de naiv gondolat volt 😂

2021. ápr. 3. 09:42
 30/55 anonim ***** válasza:
Bocsi, itt telon a szamozas szar, szoval 19 es 22 voltam :)
2021. ápr. 3. 09:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!