Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pénz nagyon fontos manapság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénz nagyon fontos manapság, ha valaki nőt akar. Ugye?

Figyelt kérdés

#nők, pénz, férfiak
2021. ápr. 2. 20:05
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
29%
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a házas férfiak átlagban többet keresnek, amit a nők saját érdemüknek szokták beállítani (minden sikeres férfi mögött ott egy nő, stbstb.), de valójában arról van szó, hogy a nők eleve magas fizetéssel, komoly karrierrel rendelkező vagy azelőtt álló férfiakra pályáznak, amikor eljön a családalapítás / szülés ideje. Előtte, fogalmazzunk finoman, nem egészen ez alapján választanak férfit.
2021. ápr. 2. 20:48
 12/55 anonim ***** válasza:
3%
8-as hülyeséget írtál a nőnek szüksége van a f@szra ha adott pillanatban nincs jobb gazdagabb beéri a csoróval is de ha jön egy gazdagabb (aki általában jobban is néz ki mivel tud adni magára) ne lepődj meg ha hoppon maradsz.
2021. ápr. 2. 20:51
 13/55 anonim ***** válasza:
Áááááááááá, a nők nem e miatt akarnak JÓ diplomával rendelkező pasit.
2021. ápr. 2. 21:07
 14/55 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy milyen nőt. Hogy egy sarkított példát hozzak: csövest is láttam már nővel. csak attól a nőtől valszeg sugárban hánynál.

Ha ilyen külsőre egyértelműen 9-10-es szuperfelszínes (és itt nem feltétlen csak a kacsaszájő instamodellt értem, a távolról takarosnak tűnő lányok között is van olyan, akiről, ha vki gyakorlatiasabb, rögtön levágja, hogy felszínes / luxika... mindig tökéletes, frissen festett haj, lehetetlenül tökéletes feszes test, csak márkás ruhák, minden nap magassarkú, ilyenek) nők jönnek csak számításba, akkor pénz nélkül nagyon nehéz. Ha azért oké az alapszinten ápolt, de nem olyan szép, nem tökéletes bőrű, alakú stb. nő is, akkor nem veszett fejsze nyele a dolog (ez nem azt jelenti, hogy közöttük nincs felszínes meg anyagias, mert van, de kevesebb).

2021. ápr. 2. 21:51
 15/55 anonim ***** válasza:

"a nőnek szüksége van a f@szra"

Ezért vannak a vibrátorok.

2021. ápr. 2. 21:56
 16/55 anonim ***** válasza:
Most kb 3 férfi típust tudok elképzelni A. fiatal kori dicaprio ,B. fiatal kori brad pitt ,ÉS ami legnagyobb eséllyel befutó lenne a férfiak férfija C. Mészáros Lölö .
2021. ápr. 2. 22:59
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom fontos persze. Ha nem tudod kifizetni a 2 gombóc fagyit, 4 éve munkanélküli segélyen élsz, gondot okoz a randi helyére megvenni a buszjegyet. NA ezek szerintem igenis ciki dolgok egy férfinál. Mondom ezt férfiként. De eközött, meg Mészáros között van pár árnyalat!
2021. ápr. 2. 23:02
 18/55 anonim ***** válasza:
95%
Az IS kell. De önmagában kevés...ha melle egy paraszt vagy
2021. ápr. 2. 23:19
 19/55 anonim ***** válasza:
91%

Nő vagyok, nem keresek rosszul, egyedül élek albérletben még, és sajnos szerintem már kicsit késésben vagyok a saját lakás vásárlással, de 3 éven belül reális. Szóval félreteszek, nincsenek mindennapi gondjaim. Olyan férfit keresek aki hasonlóan keres , mint én, mert nem fogok eltartani valakit akinek tökéletesen elég a minimálbér és otthon él anyucival 30+ évesen is. :)

Ettől még nem gondolom, hogy pénzéhes vagyok, hiszen egyedül is megteremtem magamnak ami kell. Nyilván saját lakást nem várok el, hiszen nekem sincsen, szóval ugyanazt tudja nyújtani amit én anyagiak tekintetében, szerintem ez reális.

Innen nézve, igen, pénz kell a nőkhöz, mondjuk mindenhez az életben, de szerencsére lehet tanulni, dolgozni stb :)

2021. ápr. 2. 23:31
 20/55 anonim ***** válasza:
0%
19es hányok tőled.
2021. ápr. 3. 00:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!