Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Odáig jutottunk, hogy a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odáig jutottunk, hogy a nőket arra oktatják, hogy kell kihasználni a férfiakat?

Figyelt kérdés

[link]

"A mai nőknek, sokszor szerelem helyett az olcsó randik és a még olcsóbb beszéd marad.

Miért osztanád ketté az éttermi számlát egy férfival, akinek az lenne a dolga, hogy kényeztessen? Miért főznél egy férfinak, aki nem tud neked otthont biztosítani?"

Tényleg ott tartunk a XXI. században, hogy a "férfi dolga" otthont biztosítani?

2021. márc. 31. 15:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
95%
B*sztatják a Nőket, hogy szüljünk... Ha szülök, akkor olyan ferfit kell valasztani, akinek jó fizetése van... Ha nem szülök, es karriert epitek, akkor meg az a baj
2021. márc. 31. 18:01
 22/33 anonim ***** válasza:
12%
Bátorítják őket az élősködésre. Az egyenlőségnek csak a kedvező oldala kell nekik. Bezzeg ha fizetni kell a saját zabálását, ha lakást kell venni, ha autót kell venni akkor már egyből a hagyományokról beszélnek, hogy ,,az a férfi dolga" meg hogy ő ,,csak így érzi nőnek magát".
2021. márc. 31. 18:35
 23/33 anonim ***** válasza:
86%

Nem arrol van szó, hogy nem tudunk lakást/autot venni, vagy, hogy nem tudunk kifizetni egy vacsorat, csak egyszeruen én sem erzem magamat Nőnek egy csóró pasi mellett, aki annyira fillerb*szó, hogy meg egy vacsorat sem kepes kifizetni...

Amugy meg, mivel mi szülünk, a karrier epites csak egy bizonyos szintig legetseges. Nem apa marad otthon a beteg gyerekkel, nem apa hordja iskolaba ovodaba stb.

2021. márc. 31. 18:49
 24/33 anonim ***** válasza:
8%
Miért kéne kifizetnie egy vadidegen nő ingyenzabálását? Honnan veszed ezt a baromságot? Csak akkor érzed nőnek magad ha élsőködhetsz másokon? Ez nagyon gáz.
2021. márc. 31. 18:57
 25/33 anonim ***** válasza:
85%

Minket nem zavar, ha nincs nőd, és nem is lesz :D

Vigyázz, nehogy valaki lehúzzon és élősködjön rajtad egy 300 Ft-os kávéval.

2021. márc. 31. 19:02
 26/33 anonim ***** válasza:
76%

Nem KELL! Szó sincs róla, hogy KELL. Ha te nem vagy erre képes, van ezer más férfi!

Csak akkor nem kell jönni gyk.ra sírni, hogy a csinos Nők nem engem valasztanak.

Nem. Akkor erzem magam Nőnek, ha a tenyerén hordoz a választottam...ebbe beletartozik ez is.

2021. márc. 31. 19:09
 27/33 anonim ***** válasza:
16%
Én nőkènt soha nem vártam el hogy a csávó kifizesse, ami eszem-iszom.Ha férfi lennék, és elvárná a nő ezt tőlem, utàna èn is elvárnék ezt- azt, sőt, így vagy úgy de meg is kapnàm. Miért van az hogy a nőknek csak az egyenjogúság előnyei kellenek? Komolyan sokszor szégyellem magam a saját fajtàm miatt.
2021. márc. 31. 19:19
 28/33 anonim ***** válasza:
86%

Egyenjogúság...utanna kéne nézni mit takar!

Én mindig fel ajánlottam, hogy fizetem a részem, aki el fogadta az le is írta magát.

Érdekes, most párommal felválva fizetünk, micsoda egy haszonleső vagyok lakással meg kocsival.

N29

2021. márc. 31. 20:04
 29/33 anonim ***** válasza:
58%
#28 Én is eddig mindig felajánlottam, és aki elfogadta, na pont az volt a haszonleső, élősködő a kapcsolatban. Már én is ezt fogom tenni, amit te, hogy aki elfogadja randin, azzal nem tervezek hosszútávra.
2021. márc. 31. 20:11
 30/33 anonim ***** válasza:
17%
ááá mi nem vagyunk élősködők, csak ha egyenjogúság van, akkor a férfi a gonosz. ehheheheheeeee
2021. márc. 31. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!