Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odáig jutottunk, hogy a nőket arra oktatják, hogy kell kihasználni a férfiakat?
"A mai nőknek, sokszor szerelem helyett az olcsó randik és a még olcsóbb beszéd marad.
Miért osztanád ketté az éttermi számlát egy férfival, akinek az lenne a dolga, hogy kényeztessen? Miért főznél egy férfinak, aki nem tud neked otthont biztosítani?"
Tényleg ott tartunk a XXI. században, hogy a "férfi dolga" otthont biztosítani?
Nem arrol van szó, hogy nem tudunk lakást/autot venni, vagy, hogy nem tudunk kifizetni egy vacsorat, csak egyszeruen én sem erzem magamat Nőnek egy csóró pasi mellett, aki annyira fillerb*szó, hogy meg egy vacsorat sem kepes kifizetni...
Amugy meg, mivel mi szülünk, a karrier epites csak egy bizonyos szintig legetseges. Nem apa marad otthon a beteg gyerekkel, nem apa hordja iskolaba ovodaba stb.
Minket nem zavar, ha nincs nőd, és nem is lesz :D
Vigyázz, nehogy valaki lehúzzon és élősködjön rajtad egy 300 Ft-os kávéval.
Nem KELL! Szó sincs róla, hogy KELL. Ha te nem vagy erre képes, van ezer más férfi!
Csak akkor nem kell jönni gyk.ra sírni, hogy a csinos Nők nem engem valasztanak.
Nem. Akkor erzem magam Nőnek, ha a tenyerén hordoz a választottam...ebbe beletartozik ez is.
Egyenjogúság...utanna kéne nézni mit takar!
Én mindig fel ajánlottam, hogy fizetem a részem, aki el fogadta az le is írta magát.
Érdekes, most párommal felválva fizetünk, micsoda egy haszonleső vagyok lakással meg kocsival.
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!