Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tőlem miért nem akarnak kapcsolatot? Engem miért csak kihasználni tudnak?

Figyelt kérdés
Nem kell sajnálni, illetve normális válaszokat várok, de csak leírom hogy mi a problémám. Sose voltam szerencsés az életben, mint sok más hasonló korú nő. 30-hoz közeledve úgy érzem, hogy én már kifutottam az időből. Volt olyan hogy randiztam pasikkal, de vagy csak szexet akartak, vagy csak szimplán nem érdekeltem őket. Ha valakivel nagy nehezen elsikerült érnem, hogy velem járjon, akkor azzal se voltam együtt sokáig, mert vagy engem hagytak ott, vagy pedig én hagytam ott a másikat. Velem mindig hasonlókat csinálnak pl. utolsó időpontban lemondják a randit, csúnyán beszélnek velem stb. Bezzeg más nőket olyan komolyan vesznek, hogy még el is veszik őket feleségül. Velem meg járni se akarnak jóformán. Pedig már tényleg mindent megtettem, öltözködöm, nem vagyok kövér, és még sem. Nem akaszkodtam senkire, aki elment azt elengedtem, nem könyörögtem soha senkinek. Én sose leszek az a nő, akiért a férfiak bolondulni fognak. :(
2019. szept. 9. 10:26
1 2
 1/19 anonim válasza:
66%
Ezzel en is igy vagyok..
2019. szept. 9. 10:35
 2/19 anonim ***** válasza:
58%

Pedig nagyon egyszerű a válasz.

Ha veled nem akar senki járni, csak maximum szexelni, az azért van, mert semmit nem tudsz nyújtani a nemi szerveden kívül.

Nem vagy érdekes, nem vagy okos, nem vagy elég ahhoz, hogy bárki is komolyat akarjon.

Elhiheted, hogy nem az összes pasival van a probléma, hiszen Te is látod, hogy más nőknek működik a dolog.

2019. szept. 9. 10:47
 3/19 anonim ***** válasza:
58%
Ezt hetente kiírod Baby. Segítenénk kikormolni, csak nem hagyod m
2019. szept. 9. 10:53
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

Engem meg csak friendzone-ba kuldtek a nok az elmult evtizedekben....

Ez mennyivel jobb?

2019. szept. 9. 10:53
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
Még hányszor írod ki ugyanezt? Kezdem érteni, hogy miért nem kellesz a kutyának se.
2019. szept. 9. 10:59
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
önértékelés. önismeret.
2019. szept. 9. 11:06
 7/19 anonim ***** válasza:
72%

Én meg férfiként nem kellek a nőknek, csak szexre max.

Egész addig amíg jól vagyok, minden jó, de amint előjön valami a betegségem miatt, máris nem kellek senkinek.

Ne úgy képzeljétek el, hogy a betegség körül forog az életem. Nagyon is sokat tudok adni egy kapcsolatban. Néha úgy érzem, többet mint amennyit kapok.

Csak hát ha pl nehézségek vannak egy ideig. Már azonnal nem tart ki senki sem. Pedig nem tehetek róla, hogy beteg vagyok és el is mondom előre..

Már bízni sem merek a nőkben.

Lóxart törődőek. Kevesebb empátiájuk van, mint a férfi társaimnak (akik közül néhányan úgy is segítenek ha baj van, hogy még csak viszonozni sem tudom..)

Nem tudom mikor fogok normális nőt találni, tudat alatt már lemondtam róla. Már csak azért próbálkozok, mert rettenetesen hiányzik az, hogy valakit szerethessek.

Szerintem még pár év és megpróbálok beletörődni, hogy ez nem megy.

2019. szept. 9. 11:16
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

Az élet addig fogja eléd dobálni ugyanazokat a helyzeteket, amíg végre tanulsz majd belőle.

Hülyeség lenne azt várni, hogy más fog történni, ha mindent ugyanúgy csinálsz, ahogy eddig.

Valószínűleg nem ismered magad eléggé ahhoz, hogy reálisan meg tudd ítélni magad.

2019. szept. 9. 11:19
 9/19 anonim ***** válasza:
78%
Akikkel találkozol, azoknak nem vagy érdekes. Akiknek érdekes lennél, azokkal nem találkozol. Ezen dolgozz.
2019. szept. 9. 11:21
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert itt rinyálsz minden nap hetek óta ahelyett, hogy eltakarodnál egy pszichológushoz aki még segíthetne is fejleszteni a csapnivaló önértékelésed és a még csapnivalóbb önismereted. De amíg itt panaszkodsz ahelyett hogy kezdenél magaddal valamit, addig meg is érdemled.
2019. szept. 9. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!