Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőlem miért nem akarnak kapcsolatot? Engem miért csak kihasználni tudnak?
Pedig nagyon egyszerű a válasz.
Ha veled nem akar senki járni, csak maximum szexelni, az azért van, mert semmit nem tudsz nyújtani a nemi szerveden kívül.
Nem vagy érdekes, nem vagy okos, nem vagy elég ahhoz, hogy bárki is komolyat akarjon.
Elhiheted, hogy nem az összes pasival van a probléma, hiszen Te is látod, hogy más nőknek működik a dolog.
Engem meg csak friendzone-ba kuldtek a nok az elmult evtizedekben....
Ez mennyivel jobb?
Én meg férfiként nem kellek a nőknek, csak szexre max.
Egész addig amíg jól vagyok, minden jó, de amint előjön valami a betegségem miatt, máris nem kellek senkinek.
Ne úgy képzeljétek el, hogy a betegség körül forog az életem. Nagyon is sokat tudok adni egy kapcsolatban. Néha úgy érzem, többet mint amennyit kapok.
Csak hát ha pl nehézségek vannak egy ideig. Már azonnal nem tart ki senki sem. Pedig nem tehetek róla, hogy beteg vagyok és el is mondom előre..
Már bízni sem merek a nőkben.
Lóxart törődőek. Kevesebb empátiájuk van, mint a férfi társaimnak (akik közül néhányan úgy is segítenek ha baj van, hogy még csak viszonozni sem tudom..)
Nem tudom mikor fogok normális nőt találni, tudat alatt már lemondtam róla. Már csak azért próbálkozok, mert rettenetesen hiányzik az, hogy valakit szerethessek.
Szerintem még pár év és megpróbálok beletörődni, hogy ez nem megy.
Az élet addig fogja eléd dobálni ugyanazokat a helyzeteket, amíg végre tanulsz majd belőle.
Hülyeség lenne azt várni, hogy más fog történni, ha mindent ugyanúgy csinálsz, ahogy eddig.
Valószínűleg nem ismered magad eléggé ahhoz, hogy reálisan meg tudd ítélni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!