Melyik kapcsolatot tartjátok stabilabbnak a két helyzet közül?
Amikor a házas felek között nincsenek valós érzelmek (eleve nem sok volt vagy később megszűnt) azonban rengeteg pénz felett rendelkeznek, mert közös cégük van, vagy csak az egyik fél a tehetősebb és a másik ebbe beletörődött.
Vagy azt, amikor egyébként összetartóbbak a házas felek, csak kevés a pénzük és emiatt folyton veszekednek hogy mire mennyi jusson, adott esetben el is adósodhatnak.
Tudom hogy konkrét helyzetfüggő a dolog, de próbáljatok válaszokat adni. Két kissé sarkított példa, de valójában egyik sem ritka.
Talán az első.
A nem létező érzelmek már nem tudnak hova romlani, viszont egy mély érzésű kapcsolatot a pénz miatti veszekedés nagyon tönkre tud vágni, egy újabb csalódás, újabb sérülés.
Ha nagyon muszáj, én az elsőt választanám, de nem jó szívvel.
Egyik kapcsolat sem jó, és előbb utóbb szomorúsághoz vezet.
Szerintem az a legjobb, ha mindkét verzióban a felek közösen megoldást találnak. Az elsőben különválnak, és osztoznak társtulajdonosként, élik külön az életüket. A másodikban pedig megpróbálják fejleszteni magukat, és nem belemenni minden hitelígéretbe, és addig nyújtóznak, ameddig a takaró ér, nem a feleslegbe beleszülni a kölköket stb.
Mindenre van megoldás, csak akarni kell, és nem megelégedni a szrral, ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!