Paradox helyzet megoldása?
Legszívesebben 28f elköltöznék otthonról ...
De ha elköltözök otthonról akkor többet kell dolgoznom és azt érzem ugyan otthagyok vagyok mert vagy a munkahely stresszel vagy az otthoni személyek.
leginkább nyugalomra vágyok ..
Így ha akkarok 1-2 hónapra feltudok mondani és kitudom magam pihenni meg amit akkarok.
De azt érzem ígyx is úgy is kell kínlódni valamivel hála a szüleimnek...
"nem én akartam megszületni s azt sem érezném h haszonállat lennék"
Ezzel a mentalitással valóban nem hasonlítasz, egy hasznot termelő állathoz!!
Emberhez meg végképpen nem!
28 éves vagy. X éve dolgozol (tegyük fel szereztél diplomát, akkor is legalább öt). Ha ennyire dobbantani akarsz az országból öt év alatt úgy, hogy otthon laksz, nem adsz a családi kasszába, ergo a teljes fizetésed magadra megy, miért is nem voltál képes félretenni annyit hogy mostanra a magad lábára állhass és külföldre költözz? Na ezt kéretik átgondolni, mivel ismeretség nélkül a következő módon megvalósítható a történet: pár évig a beled kidolgozod, hogy összeszedj egy minimális kezdődőkét, amiből már neki lehet indulni (és fedezi a kauciót plusz az első pár hónap bérleti díját és megélhetést amíg nem találsz valamit).
Ha a munka büdös, abban nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!