Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a korkülönbség sok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a korkülönbség sok? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Feltettem itt egy kérdést (ismerkedés->társkeresés), hogy 22 évesen társat keresek. Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal. (Neki is írtam, hogy 22 vagyok)

A beszélgetés közben derült ki, hogy 17 éves. Mit kellene csináljak? Szakítsam meg a kapcsolatot?

2021. márc. 28. 23:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Hány év van neki még hátra a suliból? Te egyetemre jársz?
2021. márc. 29. 00:18
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Öhm... Mi itt a probléma?
2021. márc. 29. 01:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A párom és én majdnem ilyen korfelosztásban voltunk, amikor megismerkedtünk (én 17l, ő 21f). Három éve boldog párkapcsolatban együtt vagyunk, a szüleim sem panaszkodtak, nagyon szeretik őt. Szerintem ezzel nincs probléma.

Igazából 4.5 év van köztünk, de az majdnem 5.

2021. márc. 29. 01:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, érezni a korkülönbséget? Ha nem, akkor nyugodtan ismerkedj vele. Ha még nagyon kislány még, akkor finoman koptasd le.
2021. márc. 29. 06:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az 5 ev nem sok.

De én magamból indulok ki, ennyi idősen az ember (en pl) végez vagy lassan végez az egyetemen.

Egy 17 éves meg esetleg végez majd a gimbaziumban de lehet még csak 3.-os.

Nem akarok álszent lenni, mintha én sose lettem volna közepiskolas, de már most van egy csomó dolog amit nem értek, vagy életidegennek érzek a mostani gimnazistákkal kapcsolatban.

De nem minden ember egyforma, embere válogatja. Egyenfüggő.

2021. márc. 29. 09:54
 16/18 anonim ***** válasza:
36%
Csak a személyiség számít.
2021. márc. 29. 10:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is 17-21 felállásban jöttem össze a (már) vőlegényemmel, 6 éve.

De ha ez neked sok, akkor mit tudnánk mondani? Mondd meg neki, hogy nagy a korkülönbség, ne ismerkedjetek tovább.

2021. márc. 29. 10:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez az 5 év korkülönbség egyáltalán nem jelent problémát, esetetekben talán annyi, hogy ő még fiatalkorú, és valljuk meg őszintén, nem bántáskép, de éretlenek vagytok, így nem a korkülönbség okozhat problémát. Én is meg mindannyian azok voltunk ilyen fiatalon, ugyanúgy megkaptuk, és nem értettünk vele egyet, még ha igaz is volt. :)
2021. márc. 30. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!