Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a korkülönbség sok? Mit csináljak?
Feltettem itt egy kérdést (ismerkedés->társkeresés), hogy 22 évesen társat keresek. Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal. (Neki is írtam, hogy 22 vagyok)
A beszélgetés közben derült ki, hogy 17 éves. Mit kellene csináljak? Szakítsam meg a kapcsolatot?
A párom és én majdnem ilyen korfelosztásban voltunk, amikor megismerkedtünk (én 17l, ő 21f). Három éve boldog párkapcsolatban együtt vagyunk, a szüleim sem panaszkodtak, nagyon szeretik őt. Szerintem ezzel nincs probléma.
Igazából 4.5 év van köztünk, de az majdnem 5.
Az 5 ev nem sok.
De én magamból indulok ki, ennyi idősen az ember (en pl) végez vagy lassan végez az egyetemen.
Egy 17 éves meg esetleg végez majd a gimbaziumban de lehet még csak 3.-os.
Nem akarok álszent lenni, mintha én sose lettem volna közepiskolas, de már most van egy csomó dolog amit nem értek, vagy életidegennek érzek a mostani gimnazistákkal kapcsolatban.
De nem minden ember egyforma, embere válogatja. Egyenfüggő.
Én is 17-21 felállásban jöttem össze a (már) vőlegényemmel, 6 éve.
De ha ez neked sok, akkor mit tudnánk mondani? Mondd meg neki, hogy nagy a korkülönbség, ne ismerkedjetek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!