Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy fiatalabb, mit csináljak?
Megismerkedtem egy sráccal, tényleg az első perctől kezdve rögtön klikkeltünk és eddig egyik párommal sem éreztem ilyen jól magam, mint vele. Csakhogy 2 évvel fiatalabb nálam, látszani egyáltalán nem látszik rajta, a gondolkodásán egy picit érzem, de alapvetően nem lenne zavaró a dolog, csak valamiért mégis óckodom a gondolattól, hogy én vagyok az idősebb. Tudni kell rólam, hogy nekem 10-15 évvel idősebb párom is volt már és most, hogy én vagyok az idősebb, kicsit az az érzésem van, hogy mintha én lennék az anyukája, pedig sokkal karakánabb, határozottabb személyiség, mint én.
Emiatt folyton tolom el magamtól, de rájövök, hogy nagyon hiányzik és vele vigasztalódok.
Légyszi, adjatok tanácsot, mitévő legyek? Van kimenetele a dolognak, érdemes folytatni a randizást?
Most az zavar, hogy fiatalabb, vagy az, hogy nem elég karakán?
Mert a kettő nem következik egymásból.
Mellesleg erre nincs válasz, lehet jövője, és szét is mehettek emiatt. Ha tippelnem kellene, akkor esetedben az utóbbi, mert téged már most az elején is zavar, és ez meg fog maradni későbbre is
Nekem két évvel fiatalabb a férjem, sose zavart. A korábbi kapcsolataimban mindig én voltam a fiatalabb (2-5 évvel).
Jól működik a házasságunk, nem ezen a két éven múlik, most várjuk az első gyerekünket.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!