Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavar, hogy fiatalabb, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy fiatalabb, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal, tényleg az első perctől kezdve rögtön klikkeltünk és eddig egyik párommal sem éreztem ilyen jól magam, mint vele. Csakhogy 2 évvel fiatalabb nálam, látszani egyáltalán nem látszik rajta, a gondolkodásán egy picit érzem, de alapvetően nem lenne zavaró a dolog, csak valamiért mégis óckodom a gondolattól, hogy én vagyok az idősebb. Tudni kell rólam, hogy nekem 10-15 évvel idősebb párom is volt már és most, hogy én vagyok az idősebb, kicsit az az érzésem van, hogy mintha én lennék az anyukája, pedig sokkal karakánabb, határozottabb személyiség, mint én.

Emiatt folyton tolom el magamtól, de rájövök, hogy nagyon hiányzik és vele vigasztalódok.

Légyszi, adjatok tanácsot, mitévő legyek? Van kimenetele a dolognak, érdemes folytatni a randizást?

2020. nov. 23. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne dobd a srácot!! Jó lesz az!
2020. nov. 23. 17:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Dobd a srácot. Ha jobban számít hogy mi van a születési anyakönyvében mint a személyisegeves hogy klappoltok akkor jobban jar nelkuled

Amugy milyen rettenetes megoldhatatlan generacios kulonbseget jelent ket ev?

2020. nov. 23. 18:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Férjem és köztem 3 év van. Zavar a tudat hogy én vagyok az idősebb, néha piszkálom vele de nincs ezzel gond, nem látszik. Ismerőseim között 13 év van a nő javára. Tökéletesen megvannak. Ha te az a tipus vagy aki ezen fog kattogni, akkor hagyd a srácot, de ha el tudod fogadni akkor nem lesz gond. 2 év az semmi.
2020. nov. 24. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!