Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők hány százaléka nem akar gyereket soha?
Jaaaa hát más faxát verni a csalánba persze, hogy problémamentesebb és könnyebb. Mindig is az volt.
Van jó pár jelentős probléma azzal is ám, ha a férfi tesztoszteronszintje a töredékére csökken.
De nem baj, majd lesz másik, aztán másik és így tovább.
#31 Ne hisztizzél már. Mi köze a tesztoszteronnak a vazektómiához? Inkább ne írtál volna semmit, akkor nem égetnéd itt magad.
Semmilyen hosszú távú káros hatása nincs ennek a beavatkozásnak. A hormonokhoz pláne semmi köze.
Google első találat:
" The evidence suggests that no significant risks exist. Men who have had a vasectomy are no more likely than other men to develop cancer, heart disease, or other health problems."
21: hogy te mire tartasz engem vagy másokat, az a te dolgod, nem az enyém. A virágoskertünkben ha jól számoltam, gyermekkorom óta 19 cica nyugszik, mindig is voltak háziállataink, a párommal most is vannak. Kb. 20 éve tudom, hogy soha nem lesz gyerekem, mert nem szeretnék, és nem is lennék jó anya. Nem kell mindenkinek gyereket szülni csak azért, mert méhe van.
A szomszédok gyerekei pedig valóban egyre nagyobbak lesznek, és csak remélni tudom, hogy idővel kevésbé idegesítőek, mert most egy katasztrófa, amit lerendeznek. Reggel hatkor kezdenek el visítani, vasárnap is. Nem tudom elképzelni, hogy ez engem megbánásra késztessen, amiért nekem ez kimaradt az életemből.
Tudod ki így ki úgy, én elfogadom azt, akinek a gyerek az élet értelme, és nagyra értékelem, hogy bevállalta, felneveli őket, ezért talán neked is el kellene fogadnod, hogy van a másik oldal is. Különbözőek vagyunk, de ettől még egyik sem rosszabb a másiknál.
Tudjátok kiket nem értek? Akiknek kb egy havi megélhetésük van, és mégis vállalnak gyereket. Vagy vállalnak 3 gyereket úgy a csok miatt, hogy abba bezzeg nem gondolnak bele, hogy fel is kell majd őket valamiből nevelni. Albérletbe pedig szintén nem szülnék gyereket, hogy aztán ne tudjak neki egy fix otthont biztosítani.
Hihetetlen, hogy egy örökbefogadáshoz mennyi procedúrán végig kell menni, de egyébként nyakra-főre szülhetnek olyan emberek, akik nem készek a szülőségre. Rendben, nem lehet ezt korlátozni, de akkor ennyi erővel miért kell egy évig vizsgálni az embereket örökbefogadás előtt?!
"Hihetetlen, hogy egy örökbefogadáshoz mennyi procedúrán végig kell menni..."
Maximálisan egyetértek. De a gond ott kezdődik, ha ezt a témát felhozod társaságban, politikai fórumon vagy akár egy gyámhivatali dolgozónak olyan szinten leszel habzó szájjal lehordva a sárga földig, hogy azt nem teszed ki az ablakba. Mert gondolkodni az fáj sajnos.
Kifejezetten gusztustalannak tartom a várandós nőket. Szándékosan szivatják magukat a helyett hogy tanultak lennének.
Nem kell félned kérdező ne foglalkozz másokkal. :)
24 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!