Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a nők hány százalé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők hány százaléka nem akar gyereket soha?

Figyelt kérdés

2021. márc. 27. 21:47
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Én első körben azt ajánlanám, hogy ha tudsz angolul, írd be a keresőbe, hogy childfree, és olvasgass, hogy megismerd a tudatosan gyerektelenek lelkivilágát, életmódját, stb. Annak alapján esetleg találhatsz olyan helyeket, tevékenységeket, ahol ők vannak többségében, és ott már ismerkedhetsz. De most pandémia van, szóval egy kicsit szerintem még várjál.
2021. márc. 27. 22:44
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretnék, és senki nem tudna rávenni az ellenkezőjére.

Sem fizikailag sem mentálisan nem vagyok alkalmas gyereknevelésre, gyerekszülésre meg főleg.

2021. márc. 27. 22:47
 13/41 anonim ***** válasza:
62%

Én nő vagyok és nem szeretnék gyereket, de nehéz olyan férfit találni, aki felfogja, hogy az egyetlen épeszű fogamzásgátló módszer a vazektómia. Az összes többi megbízhatatlan, vagy káros a női testre.

Akkor már inkább nem járok senkivel. A szexmentesség eléggé biztonságos védekezési mód... :/

2021. márc. 27. 23:17
 14/41 anonim ***** válasza:
64%

#13 csak, hogy jól értem-e. Te nem akarsz gyereket, ezért a férfi, akivel együtt vagy, köttesse el magát.

De ha te nem akarsz gyereket, akkor miért nem te ivartalaníttatod magad?

2021. márc. 27. 23:34
 15/41 anonim ***** válasza:

Az én eddigi ismereteim alapján kb 20%-a nem akar egyáltalalán gyereket.

(köztünk a tesóm, apám tesója(50 éves), és a legjobb barátnőm)

2021. márc. 27. 23:39
 16/41 anonim ***** válasza:
51%

Mit nem értesz ezen? Értelemszerűen csak olyan férfit keresnék, aki maga sem akar gyereket.

Senki nem kényszerít senkit erőszakkal ilyesmire.

2021. márc. 27. 23:40
 17/41 anonim ***** válasza:
29%
#16 azt értem, csak azt nem, ha benned ilyen szikla szilárd az elhatározás, akkor hogy-hogy még megvan a gyűlölt méhed?
2021. márc. 27. 23:50
 18/41 anonim ***** válasza:
80%
Egy nőnek csak úgy nem végzik el a meddővé tételt, akkor se ha kéri, csak ha van mittomén hány kölke és elmúlt talán 40 éves? Nem tudom pontosan. De kemény feltételekhez kötik. Azért. Sokan megcsináltatnák nyugodtan elhiheted, de a csodás jószággyártó országunkban a nő nem rendelkezhet szabadon a teste felett!
2021. márc. 28. 00:35
 19/41 A kérdező kommentje:
Én csináltatnék vazektómiát ha lenne párom, mert az tényleg biztonságos módszer .
2021. márc. 28. 07:16
 20/41 anonim ***** válasza:
80-90%
2021. márc. 28. 07:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!