Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a nők hány százalé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők hány százaléka nem akar gyereket soha?

Figyelt kérdés

2021. márc. 27. 21:47
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
15%

Vicc az osszes no aki azt mondja nem szeretne. Majd 5-10 ev mulva meglatjuk. Ami utan a 2.-3. kutyatadat macskadat temeted el es a szomszedok gyerekei mar egyre nagyobbak lesznek rajossz mit vesztettel. De akkor mar keso lesz.

Soha eletemben nem jonnek ossze ilyen novel, es semmire se tarton azokat akik igy gondolkodnak.

2021. márc. 28. 07:25
 22/41 A kérdező kommentje:

Azért nem kell elítélni valakit mert ő más.

Mindenki maga dönti el hogy milyen jövőt szeretne magának és ha abban nem szerepel a gyerek attól még ő nem lesz értéktelen mint nő.

2021. márc. 28. 07:36
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
Ez a te velemyed, az enyem meg hogy az lesz :)
2021. márc. 28. 07:39
 24/41 A kérdező kommentje:
Értem, hát ahogy gondolod.
2021. márc. 28. 07:42
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

A cégünknél a legtöbb vezető nőnek nincs gyereke.

Mindegyikük azt mondta magánbeszélgetések közben, hogy volt olyan akitől szeretett volna, de akkor pont nem jött össze vagy a kapcsolat vagy a bébi.

Régebben sem született mindenkinek gyereke amúgy, a fél családfa lombja gyermektelenül hullott alá nálunk pl.

2021. márc. 28. 08:24
 26/41 anonim ***** válasza:
Elvileg a férfiakat sem köttetik csak úgy el, csak ugyan ilyen feltételekkel.
2021. márc. 28. 09:02
 27/41 A kérdező kommentje:
Magyarországon nem, de a pl Ausztriában és Szlovákiában is vannak magánklinikák ahol beszélnek magyarul és ott igen :)
2021. márc. 28. 09:08
 28/41 anonim ***** válasza:
71%

2es valaszolo vagyok, es a #27.esnek irok!

Nem gondolom, hogy attól, hogy valaki nem akar gyereket, akkor az kevesebbet ér. Szerintem ez teljesen rendben van!

Azt továbbra is tartom, hogy nagyon kevés olyan Nő van, aki csípőből nem akar gyereket, (ez is teljesen rendben van) és nem pedig a körülmenyek miatt.

Egyébként pedig, meg lehet érteni azokat a Nőket, (ők vannak a legtöbben) akik anyagi okokból nem akarnak gyereket. En sem szültem volna olyannak, akiknek nem elég magas a keresete, nincs egzisztenciaja, stb. Akkor én is inkabb egyedül maradtam volna....gyerek nélkül!

Na ezek a Nők vannak igazán sokan. Nem azok akik csípőből nem akarnak gyereket.

Még egyszer mondom: Nem vagyok "ősanya" - Nem gondolom, hogy az értékünket az határozza meg, hogy gyereket hoztunk a világra

2021. márc. 28. 09:22
 29/41 anonim ***** válasza:
#27. Hát a faxom...külföldön a nőket is elkötik ennyi erővel. 😃
2021. márc. 28. 09:40
 30/41 A kérdező kommentje:

Igen elkötik de nekik problémásabb , maradnak hegek amik látszanak és nem is annyira biztonságos mint a férfi elkötés.

A Vazektómia egyszerűbb és jobb megoldás :)

2021. márc. 28. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!