Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen hogyan szólíts meg valakit, aki nem ír magáról semmit?
Gyakori helyzet, felrak 1-2 képet, amin nincs semmi érdekes (pl. fürdőszóba selfie, városi sétálós), leírást meg nem ad meg.
Nos, ilyen esetben hogyan lehet egyedi, személyre szabott első üzenetet írni.
Igazából azt is kérdezhetném, hogy aki így tölti ki az adatlapját, mégis mire számít?
kedvencem mikor rámír ennyit, hogy "szia" (az ő és én adatlapom is üres volt).
én ilyenkor annyit válaszolok vissza, hogy szia, köszi a lájkot.:)
De ez esetleg kezdésnek is jó lehet, plusz még írsz valamit, hogy hogy telt a napja. AZtán meglátod válaszol-e, onnantól úgyis megy magától.
"kedvencem mikor rámír ennyit, hogy "szia" "
Én nem tinderezek, de ezzel mi a probléma? Lehet, hogy arra nem képes a másik fél, hogy egyáltalán köszönjön, akkor minek kisregényt írni?
Üdv! Napokig olvastam a részletes bemutatkozó szöveged.Miután szinte mindent tudok rólad, gondoltam írok magamról.
Nem szeretem a szószátyár embereket. Aki halgat az cselekszik, aki meg sokat ír, vagy beszél magáról, az cselekvőképtelen.
Mégis úgy gondoltam megszólítlak,hátha hagysz engem is néha szóhoz jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!