Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod kínosnak a tinderen való társkeresést?
Átlagos vagy az alatti külsővel nullához közelít az esélyed hogy összejöjjön ott valami.
Tinder kb arról szól, hogy a jóképű srácok viszik a matchek nagy részét, mivel a csajok őket jelölgetik, kurogatnak kedvükre onnan és ennyi.
Többieknek ha szerencséje max összejöhet 1 csaj, de inkább még az sem.
Minden ok nélkül unmatchelnek, elvárják hogy szórakoztasd, semmit nem tesz hozzá a beszélgetéshez, már ha egyáltalán visszaír.
Csak poénból regisztráltam annó fel, mindenki azt mondta azon lóg...stbstb. Így egy kicsit spicces állapotban, de felregisztráltam.
2-3napig lehettem fent, beszélgettem is egy két normális pasival, őket felvettem facebookon, és ott folytattuk a beszélgetést. De előbb-utóbb egyikkel se beszéltem tovàbb, túl elfoglaltnak éreztem magam, hogy “idegenekkel” beszélgessek.
1hónap elteltével mèg is az egyikkel újra elkezdtem beszélgetni, mert rám írt.
60km-re lakott tőlem, így megbeszéltünk egy találkàt, legalàbb essünk túl rajta, ès megtudjuk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Na hàt azóta 4éve együtt vagyunk, házasok, van egy hàzunk, és most várjuk az első babánkat! :)
Soha nem gondoltam volna, hogy majd társkeresőről lesz férjem, pedig csak egy poénnak indult számomra is az alkalmazás letöltése :)
#9: Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy az ilyen embereknek fizet a Tinder az után, hogy azt állítják, ott ismerték meg a párjukat. :D
Amúgy meg mindegyik sztoriban közös az a ki....ott baba... Olyan nincs, ahol nincs baba? Átlagos férfi csak akkor jöhet össze nővel Tinderen, ha babát csinál? A tetű k.. f..át már neki!
Büntesd a gyereksírással meg a sz...os pelenka bűzével az lapátállú alfa görényeket, ne az átlagos pasit.
Mintha csak spermadonornak kellene, meg házi rabszolgának, pénzkereső-robotnak, jó esetben kap néha egy kis szexet mint a kutya kekszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!