Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szólítsak le az utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak le az utcán magába sétáló/ padon magába ülő lányt aki megtetszik? Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés
Hogyha megtetszik 1 lány akit látok magába sétálni vagy magába épp a padon ülni és telefont nyomkodni vagy várakozni. Hogyan menjek oda hozzájuk és mit mondjak? Komoly kapcsolat céljából szeretnék személyesen ismerkedni. Volt már jó pár próbálkozásom személyesen. Eddig mindig ugyanazt mondtam: "Szia. Ne haragudj de lenne kedved ismerkedni?" És eddig ez nem jött be. Szóval mit mondjak?

2021. márc. 27. 11:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/110 A kérdező kommentje:
Milyen zoknis vagyok én?🤔 Miről beszélsz te?🤔
2021. máj. 19. 16:56
 22/110 anonim ***** válasza:
89%

Ha az utcán/iskolában/egyetemen/melóhelyen akarok leszólítani lányt, akkor egész konkrét szoktam lenni, mert nem akarom sokáig zavarni, hiszen biztos van dolga. Én is sietek általában.

Megmondom, hogy megláttam.

Gyönyörűnek találtam.

És Az jutott eszembe, hogy ezt a pillanatot most nem szalaszthatom el. Gondoltam ide jövök és lesz, ami lesz. Szerintem gyönyörű és kíváncsi lennék, hogy vajon belsőre is tetszik-e és nem csak külsőre. Van-e kedve kideríteni ezt velem valamikor? :)

Persze nem egyben darálom le a szöveget. Veszek közben levegőt, és igyekszem megnyugtatni, hogy nem akarom megtámadni. Biztos neki is szívás, hogy idegenek zaklatják. Folyton idióták próbálják leszólítani... igyekszem megértő lenni. Ha csaj lennék tuti herótom lenne a sok kanos gyökértől, akik azt hiszik, hogy ők ma az elsők, akik rám másznak.

Ha nincs kedve utána járni a dolognak (vagy pasija van. Akkor is ha csak kamuzza kedvességből, mert nem akarja letörni az önbizalmam), akkor annyi volt. Elfogadom méltósággal és elköszönök. Ha van kedve, akkor megbeszélünk egy találkozót vmikor, amikor ráérünk.

24F

2021. máj. 20. 00:24
 23/110 anonim ***** válasza:
89%
Egyebkent engem az utolso valaszolo technikajaval egyszer tenyleg sikeresen randira hivott egy srac, mondjuk szar napom volt, rondanak ereztem magam, melegitoben ultem egy kavezoban, es jol esett a bok.
2021. máj. 20. 10:13
 24/110 anonim ***** válasza:
81%

Szia te miért ülsz?

Én is ültem amúgy de kiengedtek.

2021. jún. 18. 14:23
 25/110 anonim ***** válasza:
25%

a legjobb ismerkedős szöveg:

Most azért bámulsz mert cigány vagyok??? Azt hiszed börtönben ültem , meg abnormális vagyok?? hee??

2021. jún. 18. 20:45
 26/110 anonim ***** válasza:
76%
#16, azt is döntsd el, hogy tanácsot kérni jöttél-e, vagy magadat fényezni?
2021. jún. 18. 21:59
 27/110 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan kezdeményezzek személyesen?
2021. júl. 19. 18:42
 28/110 anonim ***** válasza:
0%
Hát ne a pizzafutárkodás közben!
2021. júl. 19. 18:43
 29/110 A kérdező kommentje:
Segítsen már valaki
2021. júl. 19. 20:56
 30/110 anonim ***** válasza:
60%
Egy pszichiáter tudna segíteni!
2021. júl. 19. 21:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!