Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megtetszik valaki, hogy szólítsam le?
Pl megtetszik egy lány az utcán valahol. Már sok ilyen esetem volt, hogy megtetszik, köszönök neki... ő vissza, nem merem valami miatt leállítani félelem jön rám akkor... és már utólag jövök rá hogy elszalasztottam a helyzetet és nagyon tudok bánkódni miatta, hogy megint mikor lesz egy ilyen helyzet, olyan ügyetlennek tartom magam-e térben :(
légyszi segítsetek ill. tanácsoljatok. nagy örömömre szolgálna némi tapasztalat... előre is köszönöm
Majd kinövöd:)
Tapasztalni neked kell, ahhoz pedig gyakorolni.
Ha van nála szatyor, akkor segíts neki haza vinni!:D
Sajnos vagy SZerencsére, minden ember más. Írhatunk bármit, valakinek bejön, valakinek nem és a helyzet is nagyon fontos.
23 vagyok
köszönés nálam egyszerűen, megy de már a további lépés már nehezebb. Amugy elég laza tipikus ember vagyok, de ha valaki megtetszik, megáll bennem a vér és szoborrá válok, elakad a szavam, meg ilyesmi... hogy kell ezt kezelni, hogy ne hülyén jöjjön ki nem tudom, de küzdök ellene és várom a további tanácsokat... köszönöm:)
s köszönöm az eddigi kommenteket:)
Ezt nem egészen értem.
Melyik testrészedben áll meg a vér és válik szoborrá? Mert van olyan aminél nem a legszerencsésebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!