Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért esik nehezetekre nemet mondani?
Nem arról van szó hogy egy idegen rádír random, mert azt én is leszrnám ha nő lennék, hanem mondjuk régebb óta ismerősök vagytok, esetleg tinderen beszélgettek régebb óta, megbeszélitek hogy találkoztok és utána valami bekattan és megy a huzavona... nem ír vissza, ghostingol, utána ráírok hogy akkor mi a fene van mégis, előkerül, mondja hogy bocsánat de sok a dolgom, jövő héten már biztos hogy találkozhatunk, újra eltűnik.
Ilyen lánnyal már idén legalább 5-el beszélgettem és kezd az idegeimre menni. Nem hinném hogy beszélnénk olyan dologról amitől elmehet a kedve sőt ha megkérdem hogy összefutunk-e egyértelműen igen a válasz. Az egyik lány egyenesen magához invitált át szombat estére, de közben másnapra meggondolta magát. Utána egyenesen én lettem a paraszt hogy fel akarok menni hozzá. Olyan érzésem van hogy egy nemet sem vagyok képes kicsikarni már, de komolyan örülnék neki, mert akkor tudom hányadán állunk és nem erőltetném a dolgot. De így nem tudom eldönteni akkor most írkáljak hogy "hahó mivan mi lesz a talival?" akkor túl nyomulós vagy "needy" vagyok, mert azt sem akarom, sőt azt is megkaptam hogy agresszív vagyok pedig annyira távol áll tőlem mindenféle aggresszió hogy nemigaz, de az ilyenektől már kezd tényleg felmenni bennem a pumpa.
27 vagyok, és ezek a lányok mind 20-24.
"Ilyet csinálna valaki az üzleti életben páros lábbal rúgják/rúgom seggbe, nem lenne partner az biztos."
1) az üzleti életben ezért senkit nem rúgnak seggbe, az üzlet nem arról szól, hogy fene nagy havero vagyunk
2) mi tart téged távol attól, hogy férfiként viselkedj, és az összes olyan csajt seggberúgd (gyk, fogod, többé nem szólsz hozzá), aki így viselkedk?
Te csak adod itt a kemény megmondóembert, közben meg remegsz a félelemtől, hogy mi lesz, ha nem írsz rá a csajra, és akkor ő sem fog rád írni, és megszakad a beszélgetés.
Internetes társkeresés, mit vársz ettől?
Az a baj, hogy néhány napi vagy heti chateléstől már azt gondoljátok, hogy ez "kapcsolat" valami kezdeti barátság vagy haverság-féle, így elvárjátok, hogy ne tűnjön el, válaszoljon. Holott ez semmi. Ahhoz, hogy az embernek fontos legyen a másik, sokkal, de sokkal több kell és interneten ezt nem lehet. Akivel személyesen ismerjük egymást már több hónapja, ott ez sokkal kevésbé fordul elő.
Aki interneten ismerkedik, az ezt kalkulálja be, és ne lepődjön meg, hogy a másiknak pár nap után rohadtul nincs kedve tovább "csak úgy" beszélgetni. Ennyi idő után (még) nem vagy fontos: de nem is lehetsz, ez abszolút nem a személyed ellen irányul, mindenkinél így van.
Én aztán férfi vagyok ezzel semmi gond ám :D viszont a tököm tele van és kíváncsi voltam ki mit gondol, nem tudom mi a baj ezzel. Ja az igaz szarul esik de ember legyen a talpán az akinek nem. Mégegyszer mondom nem nyalizásról van szó meg férfiatlan viselkedésről, egynél többször nem kérdezek rá hogy mivan. Én csak szimplán megszoktam ha valamit
keményen akarok akkor bsztatni kell a másikat, a suliban pl 38x kellet telefonálni mire felvették a to-n, a cégnek ahol melózok, 4x küldtem be az önéletrajzom mert fontos volt nekem hogy ott dolgozzak. 1000 ilyen dolgot tudnék mondani. De ha már egyszer meg van beszélve valami akkor sem értem mért kell variálni. Lehet csajozásnál nem ez a bevett módszer de nekem se jut 10 ujjamra nő na nem vágom a dolgot.
#22 azt várom el ha nem tetszik az ember pofája, (nem kell ezt így kimondani hanem) akkor szépen nem kell igent mondani, ennyire krvára egyszerű. Én se várok el többet, hogy egyből a legnagyobb puszipajtások legyünk de azért találkoznék pont a másikkal hogy ez változzon. Csak nem tudom akkor hol vannak azok akik példának okáért a tindert "rendeltetés szerűen" használják, mert én azt gondolnám hogyha már instant szexre való vagy akármire is mért kell ahoz heteket meg hónapokat beszélgetni és megkedveltetni magát az embernek hogy személyesen egy retkes kávét megigyon az emberrel valaki :D
Komolyan nem várok el többet de lehet azt mondani hogy nem :D
"azt várom el ha nem tetszik az ember pofája, (nem kell ezt így kimondani hanem) akkor szépen nem kell igent mondani, ennyire krvára egyszerű."
Ezt várhatod. Bölcs ember rájön idővel, hogy csak a saját reakcióját tudja befolyásolni. Igen, szép lenne egy ideális világ, de nem fog eljönni.
"Én aztán férfi vagyok ezzel semmi gond ám :D"
Jah... nem tudom, hogy egy nő mit lát belőled, de férfi szemmel, az alapján amit itt lezavartál te picsogó kisfiú előbb vagy, mint férfi.
Eleged van? És? Fogod, és férfi módjára tovább lépsz. Nem akkor, amikor már 2 hete könyörögsz a csajnak, hogy végre találkozzatok, hanem az első jelnél, ami afelé mutat, hogy nem kölcsönös az érdeklődés.
Egy férfi nem akkor vonja le a tanulságokat, amikor a csaj a tucatnyi randira hívást is elüti valamivel, hanem sokkal korábban, én pl gyakran már a randira hívás előtt megteszem.
Én nyitok a nő felé, ráírok, udvarolok. De már pár nap után mindig látszik, hogy ebben ő mennyire partner. Egy nő nagyon ritkán ír rád elsőént. De ha pár nap beszélgetés alatt sosem fordul elő, hogy ő keres, hogy neki van témája, akkor hagyom a fenébe. A csajok 90%-ról soha többé nem hallok. De senkit nem érdekel, semmivel nem lennék előrébb, ha nyafognék neki még egy hónapot.
Te viszont döngeted a melled, hogy férfi vagy, közben meg... Ha ettől neked jobb, akkor élj továbbra is abban az álom világban, hogy te vagy a kemény férfi, Chunck Norris egy 6 éves kislány hozzád képest, csak ez nem fog segíteni abban, hogy változzon az életed.
Jó hát nem magyarázokodok mert van benne picsogás bőven na :D
Attól még vannak tökeim, tudom mit akarok és nem ragadok le ennél a témánál, csak érdekelt egyesek véleménye.
Vélemény érdekel? Figyelj, az ilyen csajt hagyni kell a francba.
Egy csomóan imádják a rajongókat, de tőlük hódolaton kívül semmit nem akarnak. Amíg van hozzád hasonló bőven, addig építgetik a tábort.
Ez egy negatív tulajdonság a csajokban? (meg az emberekben úgy általában)
IGEN, az. De millió másik negatív tulajdonságú ember van, nem kiakadok rajtuk, hanem kizárom őket az életemből
Ez az amit tarts észben, ennek van haszna, nem annak, a akol melegben szidjuk itt a csajokat, hogy mekkora gáz, hogy nem mondanak se igent, se nemet, de azért arra vigyáznak, hogy nehogy elveszítsenek. Ennek semmi értelme, csak tocsogás az önsajnálatban.
Ha nem tetszik az ilyen viselkedés akkor kerüld el. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!