Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért esik nehezetekre nemet mondani?
Nem arról van szó hogy egy idegen rádír random, mert azt én is leszrnám ha nő lennék, hanem mondjuk régebb óta ismerősök vagytok, esetleg tinderen beszélgettek régebb óta, megbeszélitek hogy találkoztok és utána valami bekattan és megy a huzavona... nem ír vissza, ghostingol, utána ráírok hogy akkor mi a fene van mégis, előkerül, mondja hogy bocsánat de sok a dolgom, jövő héten már biztos hogy találkozhatunk, újra eltűnik.
Ilyen lánnyal már idén legalább 5-el beszélgettem és kezd az idegeimre menni. Nem hinném hogy beszélnénk olyan dologról amitől elmehet a kedve sőt ha megkérdem hogy összefutunk-e egyértelműen igen a válasz. Az egyik lány egyenesen magához invitált át szombat estére, de közben másnapra meggondolta magát. Utána egyenesen én lettem a paraszt hogy fel akarok menni hozzá. Olyan érzésem van hogy egy nemet sem vagyok képes kicsikarni már, de komolyan örülnék neki, mert akkor tudom hányadán állunk és nem erőltetném a dolgot. De így nem tudom eldönteni akkor most írkáljak hogy "hahó mivan mi lesz a talival?" akkor túl nyomulós vagy "needy" vagyok, mert azt sem akarom, sőt azt is megkaptam hogy agresszív vagyok pedig annyira távol áll tőlem mindenféle aggresszió hogy nemigaz, de az ilyenektől már kezd tényleg felmenni bennem a pumpa.
27 vagyok, és ezek a lányok mind 20-24.
Eltűnik, nem jelentkezik: többet nem írsz rá addig, amíg nem jelentkezik, ha sose jelentkezik, sose írsz neki.
Ő ígért valamit, nem tartja be, az ő baja, hogy nem képes valamit egyenesen megmondani vagy nem tudja eldönteni mit akar.
Azt kellene megérteni végre, hogy azért maradtok benne ezekben a főként online (néha offline) se igen, se nem játszmákban, mert attól féltek, hogyha nem írtok többet a csajnak, vagy konkrétan rákérdeztek, hogy akkor most igen vagy nem, akkor elveszítitek őt.
Pedig a valóság az, hogy amikor egy csaj így viselkedik, akkor már régen elveszítetted (igazából meg sem szerezted) a figyelmét, és feleslegesen pazaroljátok az időtöket.
Pedig ezt az időt és energiát lehetne arra is fordítani, hogy olyat keress, aki nem csak elviseli, hogy ott vagy, aki nem csak hagyja, hogy szórakoztasd, hanem téged akar.
Rengeteg ilyen embert látok magam körül, de 90%ban srácokat, akik képtelenek kilépni egy ilyen játszmából. Pedig mit veszíthetnek? És ha többé nem hallanak a csajról? És ha a csaj nem keresi őket?
Komolyan veszteség, ha megszakad egy olyan nővel a kommunikáció, aki ha nem keresed, akkor neki ez egy megfelelő állapot?
Legyetek már férfiak bakker!
Na igen csak az a baj hogy karantén óta nem láttam nőt még csak messziről se aztán be vagyok feszülve :D :D :D
De ez már az én bajom
15: és? mennyivel vagy előrébb egy csajjal, akivel online cicázol a karantén alatt, de amint kinyílik a világ, több feléd sem néz, mintha egyedül lennél?
A karantén alatt is lehet egy csomó mindent csinálni, olvashatsz, tanulhatsz, edzhetsz...
Ezek mind sokkal jobb elfoglaltságok, mint szenvedni egy csajjal, akinek kb arra vagy jó, hogy szórakoztasd, amíg nem jön jobb.
Akkor legalább keress olyna nőt online, akinek te kellesz, aki szintén alig várja a nyitást, hogy repüljön a karjaidba. De nem, te találtál egyet, akinek annyi az egyelen pozitívuma, hogy szóba áll veled, mert éppen nincs neki jobb, és innentől nem tudod elengedni.
Nem konkrétan egy lányról van szó, inkább a jelenségről, de értek én ám mindent főleg hogy egy két ember kifejtette. Egyébként mindent is csinálok nem arról beszélek hogy unatkoznék ( a gyk-n töltött idő tömény unatkozás btw)
Arról sincsen szó hogy ne tudnám elengedni, csak annyira ellentmondásos hogy fixen megvan beszélve a jövő hétvége DE ha rákérdezek előtte egy nappal akkor hogysmint legyen akkor már jaj mégse jó. Egynél többször nem játszom ezt el nyilván...
Volt fix kapcsolatom sokáig és nem ismerkedtem úgyhogy nem tudom hogy megy ez "manapság" nem kell azért már ennyire madárnak nézni. :D
na mostmár tudod, hogy megy ez manapság...
a fickók se jobban...
teszik a szépek, körberajonganak, aztán odaszúrják, hogy amúgy ismerkednek mással, majd pár nap/hét elteltével ismét visszatérnek... szóval sajna ez nemtől független.
olyan, mintha egy fix valakit keresnének, aki rajong értük és akihez mindig hazatérhetnek.
Ilyet csinálna valaki az üzleti életben páros lábbal rúgják/rúgom seggbe, nem lenne partner az biztos. A megbeszélt időpont az olyan fix mint a halál, nem tudom hogy a magán/szerelmi életben ugyanezt mért megengedhető a másikkal... Dehát ott csak pénzről van szó nem az ember életéről és emberi kapcsolatairól :D
Nekem továbbra is az igen az igen a nem az nem, üzenem megint csak mindenkinek hogy ez a helyes. Van még ESETLEG olyan hogy MOST nem de akkor "egy hónap" múlva esetleg igen azt is meg lehet beszélni... na de ennyit a témáról így is túlragoztam.
Szerintem csak azt teheted, hogy egyszer rákérdezel, ha bizonytalankodás van, meg olyanok hogy "majd a jövő héten megírom", többet nem térsz vissza a témára és ha nem keres, nem keresed.
Elképzelhető, hogy ha az ilyenekbe éled bele magad, az igazit elszalasztod.
Egyik előzőnek igaza volt, hogy aki így viselkedik, annak figyelmét nem szerezted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!