Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért esik nehezetekre nemet mondani?
Nem arról van szó hogy egy idegen rádír random, mert azt én is leszrnám ha nő lennék, hanem mondjuk régebb óta ismerősök vagytok, esetleg tinderen beszélgettek régebb óta, megbeszélitek hogy találkoztok és utána valami bekattan és megy a huzavona... nem ír vissza, ghostingol, utána ráírok hogy akkor mi a fene van mégis, előkerül, mondja hogy bocsánat de sok a dolgom, jövő héten már biztos hogy találkozhatunk, újra eltűnik.
Ilyen lánnyal már idén legalább 5-el beszélgettem és kezd az idegeimre menni. Nem hinném hogy beszélnénk olyan dologról amitől elmehet a kedve sőt ha megkérdem hogy összefutunk-e egyértelműen igen a válasz. Az egyik lány egyenesen magához invitált át szombat estére, de közben másnapra meggondolta magát. Utána egyenesen én lettem a paraszt hogy fel akarok menni hozzá. Olyan érzésem van hogy egy nemet sem vagyok képes kicsikarni már, de komolyan örülnék neki, mert akkor tudom hányadán állunk és nem erőltetném a dolgot. De így nem tudom eldönteni akkor most írkáljak hogy "hahó mivan mi lesz a talival?" akkor túl nyomulós vagy "needy" vagyok, mert azt sem akarom, sőt azt is megkaptam hogy agresszív vagyok pedig annyira távol áll tőlem mindenféle aggresszió hogy nemigaz, de az ilyenektől már kezd tényleg felmenni bennem a pumpa.
27 vagyok, és ezek a lányok mind 20-24.
"Olyan érzésem van hogy egy nemet sem vagyok képes kicsikarni már, de komolyan örülnék neki, mert akkor tudom hányadán állunk és nem erőltetném a dolgot."
Az nem opció, hogy csak simán nem erőlteted? Úgy értem, akármilyen kapcsolatban, ha úgy érzem, hogy a másik nem akar engem, és nekem kell eladnom magam, akkor nem erőlködöm.
"hanem mondjuk régebb óta ismerősök vagytok, esetleg tinderen beszélgettek régebb óta, megbeszélitek hogy találkoztok és utána valami bekattan és megy a huzavona."
Te miért vagy akkora looser, hogy beleállsz az ilyen huzavonába? Ha egy csajt megkérdezek, hogy találkozunk e, és elüti valamivel (nem mond se igent, se nemet), akkor semmi gond. De ha egy hét múlva újra megkérdezem, és megint mismásol, akkor megy a lecsóba, nem nyomulok utána, nem keresem, ha akar valamit megtalál ő, nagyon maximum valami távoli friend zone-ba kerül.
És mindezt nem azért csinálom, mert minden ujjamra 10 nő jut, mert nem vagyok messze az a kategória, hanem azért, mert van önbecsülésem, és nem picsogó kifiú vagyok, hanem férfi.
Te viszont benne vagy a huzavonás, se igen, se nem játszmában, nem tudsz kiszállni belőle, így aztán nem is vesz senki komolyan, a fő probléma, hogy igazából még te sem tudod magadat komolyan venni.
Én, mint nő nagyon ritkán mondok nemet. Egész egyszerűen azért, mert nincs magasan a léc, mindenki megérdemli az esélyt.
Ennek ellenére gyakran élek a kimagyarázkodással. Ezt a kérdést kétfelől megközelítve :) azért, mert:
1, Meggondoltam magam, de semmiképpen sem szeretném, ha te úgy éreznéd, ez téged minősít. Nem mondtál semmi rosszat, csak egyszerűen beijedtem.
2, Valami hülyeséget mondtál. Neked lehet, fel sem tűnt, lehet, nem is úgy gondoltad, lehet, meg sem tudom fogalmazni, mi a baj, de valamiért rossz érzés keletkezett bennem az egyik mondatodtól, de nem tudom elmagyarázni, miért. (IGEN. Van ilyen :D )
Eredetileg sosem tervezek nemet mondani. Csak amikor már valami megfogalmazódik.
Csak az első bekezdést olvastam, de!!! Ha ilyennel már öttel találkoztál, és ha tudod jól, hogy leszarnak, eltűnnek, majd mentegetőznek, megint eltűnnek, ergó húzgálják előtted a mézesmadzagot, te mi a szarér foglalkozol velük? Oké, az elsőnél az ember maga alatt van, de amikor már a második, harmadik is ilyen, sejthetnéd, hogy a negyedik is (aki ezt teszi), mire hajt....
Elárulom: arra jó vagy, hogy elővegyenek, ha épp nincs ki szórakoztassa őket. és azért nem mondják meg a tutit, mert egotuningnak jó vagy. Nőként mondom: ha jönnek a kifogások, tiltás.
#1 Azért "erőltetném" úgymond mégis mert szerintem egy személyes találkozás során derül ki milyen is a másik,(én pl úgy gondolom személyesen sokkal meggyőzőbb tudok lenni) tehát itt nem arról van szó hogy konkrétan engem/téged nem akar az illető, hanem a szituáció valamiért nem tetszik neki. Ha már egy személyes beszélgetés után lenne ez, azt mondanám: ott egye meg a fene hát nem tetszik a pofám, én itt most arról beszélek, hogy jól alakul a beszélgetés, esetleg személyesen ismeritek egymást régebbről (mondjuk suliból látásból, vagy beszéltetek ami jókedélyű volt de pár mondatnál nem volt több, viszont látod hogy nem érdektelen a másik) és EGYÉRTELMŰEN igen a válasz a találkozóra. Itt mért kell igent mondani rá mért nem lehet egy ilyen kamu sz*rt írni hogy: "nagyon jófej vagy de erre most nemet kell hogy mondjak."
NEM kell igen mondani ha nem.
#4 Ugyanezt mondanám, mint az előbb, de ezeket nem értem milyen beijedésekről van itt szó mert én például max egy órás dumálásra gondolok ilyenkor egy kávé vagy egy pohár bor mellett. Én az ilyet nem is nevezném randinak (ami szertinem ijesztő szó is lehet egyeseknek mert szerintem azt hiszik ez valamiféle elköteleződést jelent már a legelején, ami után nem lehet levakarni az embert) csupán ismerkedünk jól érezzük magunkat, én például meg szoktam találni azokkal is a hangot általában akivel nincs is nagyon közös témánk, szóval "kínos csend" sincs... utána elköszönünk szépen max barátok leszünk nekem az is jó.
Ha ehhez már az elején úgy látod hogy semmi kedved mégse, akkor minek kell igent mondnai? Azért hogy ne bántsd meg a másikat vagy ne minősítsed ezzel? Micsoda bullshit, pont azzal minősíted hogy válaszra sem méltatod, valamint magadat minősíted hogy "sz*rt csinálsz a szádból" az ígéretekkel.
Nekem az a meglátásom hogy egyszerűen lusták "ezek a mai fiatalok" mert ahhoz is fáradtság kell megmondani hogy nem :D
#5 ismerkednék ám csak viszonylag gyerek képem van :D
#6 le lehet ugatni ez pont nem érdekel, a kérdésre viszont szabad válaszolni :)
8-as vagyok, és az egyik kérdésre válaszolva:
hogy miért kell igent mondani?
Azért mert addig is foglalkozol a másikkal.
Most képzeld el, mi lenne, ha kerek-perec azt mondaná, hogy bocs, de mégsem akarok többet.
Te valószínű elköszönnél tőle, de így, hogy húzza az időt, hiteget, azt éri el, hogy te meg mész utána, szórakoztatot, de ahogy talál egy jobb jelöltet (aki jobban megfelel neki), egyből magasról tesz majd rád. És ilyenkor szokott az jönni, ha az az illető se jön be, visszatér az előző opcióhoz (hozzás), hogy újra fojtassa, azt amit már egyszer elkezdett.
Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Értem én, hogy szépek ezek a csajok, cukik, aranyosak, ki sem néznéd belőlük, hogy ilyenek. Pedig igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!