Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik valaki de borzasztó anyagi helyzetben él szerintetek a szerelem legyőzi ezt vagy ez csak egy szép mondás?

Figyelt kérdés
31N
2021. márc. 25. 14:53
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
19 Igen én dolgozom és fenntartom magam, de nekem ha nem is voltak jómódú szüleim, de támogattak, hogy tovàbbtanulhassak és amikor otthon éltem akkorsem kértek el pénzt csak annyit mondtak azt rakjam félre. És ez bizony nagy segítséget jelentett.
2021. márc. 25. 19:40
 22/26 A kérdező kommentje:
Igazából az, hogy kevesebbet keres tőlem vagy hogy nincs autója nem érdekel. De ezen mikor kiderült, hogy nincs fürdőszobája, lesokkolódtam.
2021. márc. 25. 19:41
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha akarsz gyereket, akkor ne
2021. márc. 25. 19:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet egyedül tangózni, ezt mindkét félnek akarni kell hozzá. Csak úgy megy.
2021. márc. 25. 20:42
 25/26 anonim ***** válasza:
19. Nem mindenki 120 iq felett születik és szuper okos.. A jó ész az adottság, vannak szorgalmas emberek akiknek egy rohadt érettségi is vér és izzadság árán jön össze !
2021. márc. 25. 21:27
 26/26 anonim ***** válasza:
25-ös. Sajnos igaz. De azért egy stabil közepes IQ-val, emberfeletti befektetett munka nélkül is hozni kellene azt a szintet, amit egy fürdőszoba jelent napjaink Magyarországán. Szerintem. És nyilván a kerdező szerint is, különben nem született volna meg a kérdés.
2021. márc. 25. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!