Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezd el bekattanni egy férfi (aki nem jóképű és elment a hajó, de szeretett volna családot), hogy a haverok már nem vele foglalkoznak, hanem mindenki megházasodott, és jó eséllyel csak azt látja, hogy mindenki boldog és van gyerek is?
Azt nem szeretik a nők, amit te szex címszó alatt nyújtasz.
Miért szeresse a szexet, akinek mondjuk soha nincs orgazmusa?
Ha arra gondolok, hogy az első párommal maradtam volna (nagy szerelem volt) akkor lehet az lett volna a végkifejlet, mint amit 13 leírt.
De szerencsére volt szerencsém másokkal is kapcsolatba bonyolódni és mindegyiktől tanultam egy kicsit nemcsak a másik nemről, hanem magamról is.
Amúgy az a párom aki kihozta belőlem a nimfománt, neki se nagy mérete, se görögisten teste nem volt. Szóval az, hogy ki mit tud az ágyba az nem kinézet függő. (szerintem fordítva sem) De hálás vagyok neki, mert akkor jöttem rá, hogy én igenis tudok szexmániás lenni, csak olyan ember kell hozzá, akivel passzolunk az ágyban.
Mire oda jutottam, hogy házasság, addigra ezeket a tapasztalatokat mind kamatoztatni tudtam, egyfajta tudatosságot szereztem, de nemcsak a szexben, hanem pénzügyileg, és érzelmi téren is. Így pontosan tudom a párom mit tud nyújtani és nemcsak úgy elfogadom, hogy ez van, hanem tudom mennyit is ér. Így becsülni is jobban tudom őt.
Szerencsés a férjed, mert baszol... komolyan, ilyen alja pasikat.
De csodálkozzatok, miért nem kelletek senkinek.
,,A végén azon kaptam már magam, hogy az összes szerepem annyi, hogy teperjek a munkámban, hozzam haza a pénzt, adjak biztonságot, vállaljam fel a háztartást, a gyereknevelést és a komplett család működtetését. "
Rengeteg ilyet látok. A csaj elvan a munkahelyén 6 órában, de jár barátnpkhöz és ha olyat lát, hogy új bútor, új autó. Akkor az automatikusan neki is kell. Szól a férjnek, hogy bővíteni kell a házat, ápítsüük be ezt meg azt, vegyük meg ezt meg az. De ehhez a nő max 10%-ot tesz hozzá, a többit a férfitől várja, vállajon túlórát, másodállást, mert ez nekünk igenis kell (pl ez a bútor). Az meg 40 évesen össze van roskadva, 50 nek néz ki. A nőt meg nem érdekli, hogy jelenleg alig vannak munkahelyek, látszámstop, covid, stb. Hanem a reakció: oldd meg, te vagy a férfi, vagy ... (nem lesz szex).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!