Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyit számítana a személyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit számítana a személyes kisugárzás?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a kategóriás nő akit állandóan körül zsonganak a férfiak, soha nem is voltam. Sőt! Nagyon nem vagyok szép arcú. Viszont valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag mindig volt párom, mindig volt akitől kaptam a bókokat, aki flörtölgetett velem. Fiatalon, később, most is még időről-időre. Egyedülálló, házas, fiatalabb, idősebb...És ami a meglepő, hogy minimum átlagos férfiak. Viszont ha neten próbálok ismerkedni, akkor semmi eredmény. Itt is próbáltam már többször. Volt, aki csak diszkréten mély hallgatózásba burkolózott a fényképemmel kapcsolatban, volt, aki rögtön elköszönt, volt aki szó nélkül eltűnt...de pozitív tapasztalat soha nem volt.

Más is így tapasztalja, hogy ennyire számít a személyes kisugárzás?

2021. márc. 24. 17:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

6-os, nem csak próbálkozásról van szó. Volt férfi aki simán csak beszélgetésbe szőtte bele a bókját, de nem is próbált tovább menni. Nem akart semmit egyértelműen.

Volt, hogy az aktuális páromnak dicsért meg más férfi.

2021. márc. 24. 18:17
 12/20 anonim ***** válasza:

10: de pont erről szólt a kérdés, hogy élőben tetszik a férfiaknak, és kép alapján írják le őt a neten. Van ilyen, hogy vki élőben szimpatikus, fotón meg nem túl fotogén vagy nem látszik rajta pl. az életszeretet, kedvesség vagy amit kisugárzásnak nevezünk.

Most a hajára kenheti azt, ha vki azt akar neki segíteni bebizonyítani, amit amúgy is tud :D.

Amúgy szerintem aki privátban kort meg lakhelyet kért, az le akarná inkább nyomozni, vagy aztán megkérdezni, hogy "hú, nem a Juci vagy?"

2021. márc. 24. 18:21
 13/20 A kérdező kommentje:

10-es. Nem. Nem egófényezés.

Tudom, hogy nem vagyok szép, más is megmondta, hozzám közelálló személy.

Az érdekel ami a kérdésben van. Hogy ennyit hozzá tesz a külsőhöz a kisugárzás, a személyes megjelenés? Meg hogy más is tapasztalta-e már.

2021. márc. 24. 18:23
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is kuldhetsz kepet, es megmondom az oszinte velemenyet.

(Ja, Nő vagyok)

2021. márc. 24. 18:34
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"Tudom, hogy nem vagyok szép, más is megmondta, hozzám közelálló személy."

Nem tetszik mindenkinek mindenki.

Ha meg itt is próbáltál ismerkedni meg képet küldeni, akkor nem tudom, hogy most miért nem tudsz. Akkor még egy kép is elég lenne, amiről őszintén megmondhatom, hogy hol van benne a hiba.

2021. márc. 25. 01:56
 16/20 anonim ***** válasza:

"Hogy érted, hogy nem vagyok képes elfogadni? Amit írtam, az tény, az tapasztalat. Befejezik az ismerkedést miután látnak rólam képet."

Az a baj, hogy amikor valakinek van egy tévképzete, akkor az illető úgy érzi, hogy a saját "tapasztalata" felülírja az egész világét.

Nos, a való életben pont, hogy amiatt panaszkodik egy csomó nő, hogy élőben nehezebben ismerkedik, de neten orrba-szájba kéretlenül próbálkoznak nála.

Egyébként, volt egy csaj, aki rám írt, panaszkodott és beszéltettünk. Ő simán elsírta, hogy neki neten nem megy az ismerkedés, nem kell senkinek. Rákérdeztem a tinderre, azt mondta, hogy próbálta, de nem megy. Beszéltettünk tovább. Rá 2 napra szóba kerültek az exek és mesélte, hogy 2 barátját is ott ismerte megy. Rákérdeztem, hogy és most, hogy megy a tinder? Azt írta, hogy pár sráccal beszélget, de egyik sem érdekli jobban.

Na, kedves kérdező, nála akkor mi volt szerinted a tapasztalat? Amit először mondott vagy amit később?

Képet pont emiatt kérne mindenki. Mindjárt eldőlne, hogy te is csak imádsz panaszkodni vagy tényleg úgy van, ahogy előadod.

2021. márc. 25. 02:00
 17/20 A kérdező kommentje:

Ennél a lánynál egyértelműen a második a valós tapasztalata.

Tudom miért kérnétek képet, de én nem a külsőmmel kapcsolatos pozitív vagy negatív megerősítés miatt írtam a kérdést. Csak kíváncsi lettem volna, más is tapasztalja-e hasonlóan.

2021. márc. 25. 13:20
 18/20 anonim ***** válasza:
34%

#17: A bánat sem akar poztitívan megerősíteni, se indokolatlanul lefikázni. Profi fotósként van némi tapasztalatom a témában és tudok tippeket adni. Még csak nem is magamat akarom ajánlgatni, csak elmondani az észrevételeimet.

Az előzőnek pedig igazat kell adnom abban, hogy legyen bármilyen borzalmas is egy fotó, neten jóval többen próbálkoznak már csak a nagy számok törvénye miatt is, mint élőben. Tehát inkább a másik szokott jellemző lenni, hogy az élőben szürkeegér vagy külsejük miatt lefikázott lányoknak is akad neten udvarlójuk.

2021. márc. 25. 13:30
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem nem csak ronda vagy, hanem buta is, ez így már nem nyerő páros. :)
2021. márc. 26. 00:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Hogyne volna kisugárzása a nők egy részének.

Én nem tudok rá semmi magyarázatot, de majdnem minden évben találkozok ilyennel.

Bemegyek egy terembe 50-80 ember közé, és érzem, hogy van itt VALAKI. Néha megérzem ki az, néha nem.

Engem ez sokszor zavarba hoz, néha még a hátamon is folyik a víz, de kellemes stressz. Sokkal jobban végzem a dolgom az, mert szeretnék tetszeni a nem tudom kinek.

Ehhez a külső megjelenésének nincs semmi köze, ne küldj képet.

2021. ápr. 5. 10:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!