Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak jóképű, nem csóró incelek?
Hagyjátok már ezt az Elliott Rodgert, egy hétköznapi srácot mutassatok, aki sportos, jóképű, mégis úgy kerülik a nők mint a leprát.
Ja hogy nincs ilyen, ezért az egész kérdés értelmetlen.
A vonzó külső és az incelség kölcsönösen kizárják egymást.
14: miért hagynánk? Ő egy példa, akit ismerünk. Ameddig nem követte el azt a tettet, addig ő is a hétköznapi srác kategória volt a leírt paraméterekkel.
Illetve azért a környezetében mindenki arról tud nyilatkozni 100%-os pontossággal, akit azért behatóan ismer, mert az utcai randomJózsiról nem fogom tudni megmondani, hogy volt-e nője és hány... és azért az emberek többsége ilyen pontossággal nem ismer ennyi embert.
Amit a környezetemben látok azon a pár emberen, akit tényleg ismerek annyira:
- átlagon aluli srác, akinek nem jött össze semmi
- átlagon aluli srác, akinek volt már nője
- átlagos arcú srác, sportos testalkat, botrány személyiség: egyszer dugott életében összesen, nője azóta sincs, és picsog emiatt (családtag, azért ismerem ennyire)
- jóképű srác, akinek volt már nője
Max olyat tudok, hogy "hát nem csodálkoznék rajta, ha eddig nem lett volna nője", mert olyan ijesztő kisugárzása volt a férfinak... és ilyennel találkoztam már szuperjóképűvel is... de hát azt én honnan tudhatnám max. 1 óra ismeretségből, hogy hány nője volt.
De az, hogy én a közvetlen környezetemben nem ismerek ilyet, az nem azt jelenti, hogy ilyen nem létezik. Pont a híradásokból látom, hogy ilyen igenis létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!