Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak jóképű, nem csóró incelek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak jóképű, nem csóró incelek?

Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 14:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Vannak. A súlyos komplexusok személyiségből, ill. családi háttérből is tudnak eredni, nemcsak külsőből és anyagiakból. Több ilyen incel bűnözőnél néztem, hogy "ezek tök jó pasik" (női szemmel), és sokkal rosszabbul kinéző, nem is gazdag férfiaknak is van nőjük (nem is akármilyen).
2021. márc. 24. 15:36
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
Persze. Az incelség inkáb személyiségbeli gátlás. Mikor az a feladat órán, hogy fejest kell ugrani a medencébe, de te nem mersz. Csak itt inkább hibáztatod az úszómestert, a tankövetelményt, az elsősegélyes kiscsajt vagy az üzemeltetőt, minthogy legyőzd a félelmed és ugorj vagy elismerd, hogy ez lelkileg meghaladja a teljesítő képességed. És amikor azt látod, hogy rajtad kivűl már mindenki a vízben rójja a hosszokat, akkor pedig megmagyarázod magadnak, hogy nekik jobb a testfelépítésük, jobbak a génjeik hozzá, és amúgy is már gyakorolhatták a strandon ezt, mert az ő szüleik olyan gazdagok, hogy megengedhetik ezt maguknak és ja, ez így könnyű! Ilyen feltételekkel már te is simán tudnál fejest ugrani, de nincs mit tenni...
2021. márc. 24. 15:37
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Elliot Rodger nem volt csúnya, és ha jól tudom, csóró sem. Csak egy hulladék ember.
2021. márc. 24. 15:40
 14/22 anonim ***** válasza:
4%

Hagyjátok már ezt az Elliott Rodgert, egy hétköznapi srácot mutassatok, aki sportos, jóképű, mégis úgy kerülik a nők mint a leprát.

Ja hogy nincs ilyen, ezért az egész kérdés értelmetlen.

A vonzó külső és az incelség kölcsönösen kizárják egymást.

2021. márc. 24. 15:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az öngyűlöletet, az önbizalomhiányt (ami persze eredhet az előnytelen külsőből is) nemcsak a nők veszik észre, hanem bárki, és ki nem állhatják azt, pláne a mai siker-és pénzorientált, erőszakos világban. Ha ezen nem változtatsz, örökre magányos és sikertelen maradsz. A külsőn is lehet alakítani, az önbizalmon, depresszión már nehezebb.
2021. márc. 24. 16:04
 16/22 anonim ***** válasza:
71%

14: miért hagynánk? Ő egy példa, akit ismerünk. Ameddig nem követte el azt a tettet, addig ő is a hétköznapi srác kategória volt a leírt paraméterekkel.

Illetve azért a környezetében mindenki arról tud nyilatkozni 100%-os pontossággal, akit azért behatóan ismer, mert az utcai randomJózsiról nem fogom tudni megmondani, hogy volt-e nője és hány... és azért az emberek többsége ilyen pontossággal nem ismer ennyi embert.

Amit a környezetemben látok azon a pár emberen, akit tényleg ismerek annyira:

- átlagon aluli srác, akinek nem jött össze semmi

- átlagon aluli srác, akinek volt már nője

- átlagos arcú srác, sportos testalkat, botrány személyiség: egyszer dugott életében összesen, nője azóta sincs, és picsog emiatt (családtag, azért ismerem ennyire)

- jóképű srác, akinek volt már nője

Max olyat tudok, hogy "hát nem csodálkoznék rajta, ha eddig nem lett volna nője", mert olyan ijesztő kisugárzása volt a férfinak... és ilyennel találkoztam már szuperjóképűvel is... de hát azt én honnan tudhatnám max. 1 óra ismeretségből, hogy hány nője volt.

De az, hogy én a közvetlen környezetemben nem ismerek ilyet, az nem azt jelenti, hogy ilyen nem létezik. Pont a híradásokból látom, hogy ilyen igenis létezik.

2021. márc. 24. 16:49
 17/22 anonim ***** válasza:
41%
16. Én 27 vagyok és voltam kb 25 nővel, abból 15-tel kb 1,5 év lefolyása alatt. Szerintem nem mondanád meg rólam ezt se ránézésre, se 1 óra beszélgetés után.
2021. márc. 24. 16:57
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
17: pont ezt mondom - fordítva is ugyanígy működik. Hogy csak arról tud mindenki nyilatkozni meg példákat mutogatni, akit nagyon jól ismer, meg olyan esetekből, igen, amikor kijön a híradás, hogy ilyen Elliot Rodger-ek tömegmészárlást okoznak.
2021. márc. 24. 17:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem én is ilyen vagyok. Sok éve nem volt senki, közben önbizalomhiányos is vagyok és sok a gyűlölet bennem.
2021. márc. 24. 20:08
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Ezt én sem értem, honnan lehetne példát hozni? Az emberek nem fognak dicsekedni azzal, hogy incelek.
2021. márc. 24. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!