Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak jóképű, nem csóró incelek?
Incel attól leszel, hogy ronda vagy és sorban utasítanak vissza a neked tetsző nők.
Egy jóképű srácnak kezdeményezni sem kell, akkor is becsajozik.
A legjobb barátom informatikus, 27 évesen nettó 550 ezret keres és félretett már kb 10 millió forintot néhány év alatt (persze korábban nem ennyi volt a fizetése, 2 éve pl 400 ezer még). És viszonylag jól néz ki, motorozik is. Legutoljára 2 éve volt nővel, de előtte is volt 3-4 év, amikor nem volt.
Én ugyanannyi idős vagyok, pénzügyes vagyok, bár kevesebbet keresek, de a családom jómódúbb, kaptam már 1 lakást tőlük és életemben kapok/örökölök még tőlük másik 2-3 ingatlant nagy eséllyel. Ez mellett viszonylag jól nézek ki én is. Én barátnőt keresnék, de már kb 3-4 éve egyáltalán nem találok az elképzeléseimnek megfelelő lányt, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz.
Bár szüzek nem vagyunk, de nő romantikus értelemben sok-sok éve nem volt az életünkben, szexuális értelemben is szinte nem.
Akkor te nem vagy jóképű, maximum egy átlagos srác lehetsz.
Szánalmas ez az oldal komolyan, és még fel is pontozzák egymás ökörségét.
Egy jó pasi hol lesz nektek incel?
Akire lépten nyomon ragadnak a nők?
Belőle lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!