Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés, barátnő, párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés, barátnő, párkapcsolat pénzbe kerül, több pénz marad nálam ha szingli maradok?

Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 08:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
70%

Tévedés.

Nálam a külső egyaltalán nem számit. Szapioszexualis vagyok. Nem tudok vonzodni valakihez csak azért, mert a társadalmi konvenciók alapjan "jól néz ki" - és így azért elég nagy hálóval tudtam meríteni, miközben kevés vetélytarsam volt. Nálam az egzisztencia volt a mérvadó (a belső értékeken túl, mert nagyon szerettem volna gyereket) - Nyilván kitalálhatod, hogy a férjem, nem egy Brad Pitt, de hatalmas szive van, és nagyon szeret engem. Nekem ez bőven elég!

Nem tudom, hogy ez szerencse kerdése e. Szinte az összes barátnőm/kolleganőm, férjnél van. (Hasonló kaliberü férfiakkal)

Az irodában persze van 1-2 szingli, de ők is inkább maradnak egyedül, mint valami lúzerrel.

Ami igenyem van külsőre: legyen ápolt, igényes, tiszta köröm/ruha. Valamint, legyen nalam magasabb. Ezt nem nehéz megugrani: 160 cm vagyok.

Igen, itt vagyok kénytelen agyon ütni az időt mert terhes vagyok, es SEHOVA nem mehetek a virus miatt.... megőrülök a fekvéstől. (Igen, fekudnom kell, magas vernyomás miatt) és igen, ideszoktam gyakorira kínomban.

Nem értem amugy, hogy honnan jött az, hogy kamu. Egy anonim oldalon mi értelme volna kamuzni? A facen még értem, de itt???

2021. márc. 26. 08:06
 52/63 anonim ***** válasza:
22%

Hát én azért küldtem el az össze nőt mert 1. nem kívánok ezzel foglalkozni.

És 2. Úgy gondolom hogy a fizetésemet saját magamra is eltudom költeni.

3. Napi szinten látom hogy a kapcsolatos / gyerekes kollégák mit szívnak ezzel.

Köszönöm, de nekem ez nem hiányzik. Persze mondta már pár száz ember hogy majd megfogod bánni. Aham mit ?

Saját házam van, azt csinálok benne amit csak akarok, addig alszom ameddig akarok, arra költöm a pénzem amiire csak akarom.

Ha elromlik valami simán tudok venni másikat. Nem probléma.

A falakon kívül gyakorlatilag minden le van cserélve a házban.

Ha meg valaki irigykedik.

Azt szoktam mondani, ugye mögötted is ott álltak a géppuskával.

Hát viselje mindenki a tetti következményeit.

2021. márc. 26. 12:45
 53/63 anonim ***** válasza:
30%

"Saját házam"

Ezzel pedig már olyan előnyöd van az életben, amit a legtöbben soha nem fognak behozni. A gondtalan agglegény élethez ugyanis hatalom kell. Mármint pénzben kifejezett hatalom. Ha neked jó fizetésed van, és mellé társul egy saját tulajdonú tehermentes ház, akkor nagyon erős lépéselőnyöd van az életben. Nyilván ilyen alapokon teljesen más agglegényéletet élni, hiszen sok dolgot megengedhetsz magadnak.

De azt meg kell értened, hogy az átlagnak nem ez a kiindulási pont. Az átlagférfi vagy albérletben él, és örül, ha kijön hó végéig, vagy a szüleinél lakik, és tűri, hogy lúzernek tartsák.

Nyilván ilyen alapokon akkor már sokkal célszerűbb komoly kapcsolatot létesíteni egy nővel, elvégre két fő sokkal könnyebben teremt saját életet.

Ha pedig választani kell, akkor egyértelmű okokból a férfiak többsége inkább választja az elköteleződést, családot, gyerekvállalást; mint a felnőttkorban is anyjával élést, vagy az albérletrabszolgaságot.

Ilyen szempontból a nőtlenség pont, hogy TÖBB pénzbe kerül, mint a kapcsolat!

2021. márc. 29. 07:20
 54/63 anonim ***** válasza:
69%

#53: Nem ettől van neki lépéselőnye, hanem a gondolkodásmódja miatt. Mamahotelben is ugyanúgy adott, ha valaki nem elkölti, hanem félreteszi a pénzt.

+1 ember mindig plusz költség, most mindegy, hogy barátnő, gyerek, barát, haveri kör vagy akármi.

2021. márc. 29. 16:58
 55/63 anonim ***** válasza:
47%

Nem. Az egzisztenciája miatt. Nagyon nem ugyanaz egy saját tulajdonú tehermentes házban agglegénykedni, mint egy mamahoteles panelban.

Félreteszi a pénzt... Láttad te mostanában az ingatlanárakat?!

2021. márc. 30. 06:50
 56/63 anonim ***** válasza:
40%

Ezért kell tanulni, piackéoes diplomát/szakmát szerezni

2021. márc. 30. 07:43
 57/63 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván több, egy párkapcsolat mindig pénz, pénz és pénz. nem a randizgatás meg az éttermezés ami sok, nyilván az is, hanem ami utána jön! Mikor kell ház, autó meg gyerek, az a sok! Az a drága, igazság szerint egy párkapcsolat ameddig külön laktok még lehet egész szórakoztató, aztán egy érzelmi és anyagi börtön, főleg ha gyerek is van.
2021. márc. 30. 18:05
 58/63 anonim ***** válasza:
26%

#56: Annyira imádom, amikor a világ "naposabb" oldalán lévő emberek gazdasági alapfogalmak és társadalomszerkezet ismerete nélkül osztják az észt és böfögik vissza az önfejlesztő guruktól hallott dolgokat.

Az önfejlesztés szó találó, hiszen ÖNmagadat tudod fejleszteni, a világot megváltoztatni és a saját képedre formálni nem.

Tehát azzal, hogy te öblös bölcsességeket mondasz a "gyüjjönvisszaakádárrendszer" meg "aggyonazállammagasabbfizetést" embereknek, azzal lényegében saját magad alatt vágod a fát. Mint mikor az olimpiai futó ahelyett, hogy a saját dolgára koncentrálna, még hecceli a mögötte futókat, hogy többet kellett volna edzeni, hátha az egyik idegből odateszi magát és fél másodperccel hamarabb szakítja át a célszalagot, vagy valakit annyira felhergel, hogy kirúgja láb alól, ami miatt kizárják, de ettől még neki se lesz nemhogy arany, de semmilyen érme.

Lehet itt jönni azzal, hogy a világ nem zéró összegű meg meg lehet még hódítani az óceán mélyét meg a Marsot, meg feltalálni dolgokat, de te is nagyon jól tudod, hogy ez csak féligazság.

Az, hogy a világon vannak üstökösszerűen feltörekvő tehetségek és fejlődésképtelen mamutok, akik lassú hanyatlásnak indulnak, azt régóta tudjuk.

De ettől még nem lesz mindenkinek lehetősége meggazdagodni és túlságosan nagy a szerencsefaktor.

A valóság az, hogy a tudás hozzátesz ahhoz, hogy meggazdagodj, de csak egy tényező a SOK közül. Ahogy a soft skillek sem univerzálisak és egyik sem univerzális. Még jó helyre születni sem, mert rengetegen születtek Felcsútra is, mégis Mészáros Lőrinc profitált belőle sokat.

Illetve vertek el hajléktalanok is lottó ötöst és lettek újra hajléktalanok.

Minél több képességed és meggazdagodást segítő TULAJDONSÁGOD van, annál nagyobb esélyed van arra, hogy kiemelkedj a mocsárból.

Ha jól nézel ki, akkor nagyobb eséllyel tudsz magadnak fogni gazdag férjet/feleséget.

Ha van valami különleges tehetséged, nagyobb esélyed van, hogy felfedezzenek, mintha csak általános tehetséged lenne.

Ha egy bizonyos területen mélyülsz el szakbarbárként, keresettebb vagy a piac számára, mint általános széleskörű tudással.

De ezek mind-mind csak 1-1 apró részletet tesznek hozzá az életedhez.

2021. márc. 30. 22:05
 59/63 anonim ***** válasza:
94%

56-os, hát persze, nyilván a diákok már 14 évesen tudják, hogy mi lesz a következő évtizedekben a piacképes.

Például valaki elvégzett egy turisztikai szakot, vállalkozást indított.

Aztán most jött a koronavírus, és sokan elveszítették mindenüket.

Akkor ez most az ő hibájuk? Nekik tudniuk kellett volna még gyerekként, hogy 10/20/30/stb év múlva lesz egy világjárvány, amely kicsinálja a turizmust?

Az előző nagyon jól írta. Az ÖNfejlesztés önmagunk fejlődéséről szól - de a világra nem tudunk hatással lenni.

Abba meg már inkább ne is menjünk bele, hogy a mindennapi élet működését leginkább pont azok teszik lehetővé, akiket a társadalom lenéz (például: bolti eladó, hentesek, pékek, óvónők, postások, takarítók, bőven lehetne sorolni).

2021. márc. 31. 07:49
 60/63 anonim ***** válasza:
26%

Mindig is voltak olyan szakmák, amiknek nem csak egy jarvány, de barmi betehet. A turizmusnak elég egy válság is...és off.

Viszont a pénzügy, bármilyen mérnök szakma, informatika, MINDIG is jó, és biztos fizetéssel kecsegtetett. Nyilvan egy zombiapokalipszis ezeknek is betenne, de a covid világjárvány, ezeket pl. nem bántotta. Nem annyira sérülékeny, mint egy turizmus vendéglátás.

Valóban nem tudunk hatásal lenni a világra. Ezért kell alkalmazkodni....es olyan szakmát tanulni, amiben pénz van.

Nem nézem őket le. Dehogy nézem le! Csak nem alltam volna le egy bolti eladóval pl. mivel szerettem volna gyereket. Nekik is meg van/volt a lehetőségük tanulni. Nem tették, nyilván azért, mert szeretnek bolti eladók stb. lenni, (vallalva a megalazo fizetest). Nincs ezzel baj, csak utána nem kell gyakorin sirni, hogy az értékesebb, csinos Nők, nem őket valasztják.

2021. márc. 31. 14:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!