Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés, barátnő, párkapcsolat pénzbe kerül, több pénz marad nálam ha szingli maradok?
Általában igen - ha jól választasz (hasonló hobbijú, nem golddigger stb. nőt - pl. felváltva fizetitek a programokat, ilyenek), akkor minimális mértékben, de attól még igen. Mert ha mást nem, én azért az ünnepekre való ajándékokat beleszámolnám.
Meg az sem mindegy, ki mennyire jár el otthonról (nem covid idején, nyilván, hanem átlagban) szingliként és kapcsolatban.
Viszont egy jó kapcsolatban, ha vki szerelmes típus, és nem csak a szexért meg a haszonért tart vkit, sztem az a pluszpénz, amit rákölt, ezerszeresen megtérül érzelmileg.
"- Ellenben ha egy Nő gyereket is szeretne, nagyon nem mindegym hogy mennyit keres a férfi."
jaaaaaj cuki vagy, egyemmeg. Érdekes, mások megoldják kevesebből is.
33: azért nem mindegy, hogyan.
Van olyan fizetés, ami mellett konkrétan felelőtlenség gyereket vállalni. Az "ahol szeretet van, ott minden van" csak a mesében létezik... a valóságban meg, ha nem kifejezetten mélyszegény környékről van szó, kigúnyolják azt a gyereket, aki üres kenyeret eszik vízzel, akinek az osztálykirándulást nem tudják kiharácsolni, aki 10éves kifoszlott kabátban és csizmában jár, mert egy normálisra még turiból sincs pénz.
Nem milliomos kell, de azért nem mindegy a pénz.
Persze, ők panaszkodnak allandoan, hogy nincs pénz cipőre, nincs pénz erre, nincs pénz amarra, nem nyaraltunk 10 éve stb.
Én szeretem, hogy meg tudom venni a minőségi ételeket, hogy nem kell aggodnom azon, hogy miből lesznek kifizetve a számlák, szeretek szép helyekre utazni. Ehhez pénz kell.
A minőségi gyermeknevelés pénzbe kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!